Booking.com: ULQINI ROMANTIK, I NJOHUR ME KAJTSURF DHE SHËTITJE PRANË BREGDETIT

Plazhi i madh , Velika plazaNjë hulumtim tregoi se mbi 70 për qind e mysafirëve nga Evropa Perëndimore si burim të rezervimeve të veta të aranzhimeve turistike e përdor internetin dhe rezervimin përmes internetit, që është për 50 për qind më shumë se para dhjetë vitesh.

Ndryshime dramatike në këtë segment kemi edhe në Ulqin. Kështu, për shembull, në një nga portalet më të njohura për rezervime Booking.com janë 713 objekte turistike në rivierën e Ulqinit.

Është interesante se si gjëra më interesante ceken kajtsurfi dhe shëtitjet pranë bregut të detit, si dhe që bëhet fjalë për qytet romantik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…