Boris Raoniq: NË ULQIN – NJERËZIT PA FRIKË NGA AUTORITETI!

Një nga aktivistët më të njohur joqeveritar në Mal të Zi, udhëheqësi i “Aleancës Qytetare”, Boris Raoniq, ishte i kënaqur të premten si aktivistët e Monitorin grupit Ulqin (MOGUL-it), në krye me drejtorin ekzekutiv Xhemal Peroviq, janë paraqitur në Gjykatën themelore.

Drejtoria e policisë ka ngritur padi penale ndaj udhëheqësve të kësaj organizate joqeveritare më me ndikim në Ulqin për arsye se kujdestarët e tyre në performancën e mbajtur në mes të qershorit para portës në Adë nuk kanë mbajtur  shiritin në dorë.

“Ulqini – sepse këtu njoftova Milenen, sepse ka histori jashtëzakonisht të stuhishme dhe romantike dhe sepse njerëzit e thjeshtë janë pa frikë nga autoritetet”, ka shkruar Raoniq në profilin e vet të FB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…