Braticë: ZJARRI PËRFSHIU SHTËPINË E VJETËR

IMG-6775d7285deec3634e7ed1b0c085e5ab-VNë Braticë, vendbanimin në rrethinën e Ulqinit, mbrëmë shpërtheu zjarri i cili shkaktoi dëme të mëdha materiale në një shtëpi, mëson Portali Ul-info.

“Lajmërimin e kemi marrë  në ora 22:15.
Objekt i vjetër dy katesh, nga flaket është përfshi pullazi dhe dyshemeja e katit të parë, ndërsa përdhesja është shfrytëzuar si shtallë ku ka mbajtur një kope me derra.
Dy krerë jane bllokuar nga zjarri derisa me intervenimin e zjarrfikësve është arritur te shpëtohen.
Demet materiale të konsiderueshme.
Intervenuar me tri autocisterna zjarrfikëse dhe 10 zjarrfikës -shpëtimtarë”, thanë nga Shërbimi i Mbrojtjes dhe i Shpëtimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…