Budva: MILLOK HAP TOP HILL-in

MillokSezoni i ri në diskotekën e njohur në Budvë Top Hill do të hapet, të enjten me 3 korrik, me performancën e producentit të njohur nga Ulqini DJ Millo Kekiq, të njohur si Millok.

Pasioni i tij për muzikën daton prej moshës së re, kur fillon të merret me produksionin e muzikës. Edicionin e tij të parë e publikon në vitin 2009 për Sabb Nulogic Records, e pastaj kanë nisur edicionit për etiketat e shumta nëpër botë, nga të cilat veçohen: Noir Music, Nervous Records, 1605 Music Therapy, Starlight Music, Blacksoul Music, Natura Viva.

Fitoi mundësinë të tregohet si DJ edhe në festivalet si Refresh-i, Exit, Mogren in Beach Sensation…

Millok tha që po shqyrton edhe disa oferta tjera për verë të cilat i ka fituar nga adresat tjera. “Dimrin e kalova duke punuar, në periudhën e ardhshme do ti publikojë frytet. Do të më dalin dy edicioni për Black Soul Music dhe një për Hot Singers në korrik dhe gusht. Do ti publikoj edhe disa remikse”, shtoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Bashkësia Islame: TË SHTUNËN DITA E PARË E KURBAN BAJRAMIT
Bashkësia Islame: TË SHTUNËN DITA E PARË E KURBAN BAJRAMIT

  E shtuna e 9 korrikut është dita e parë e Kurban apo Haxhi Bajramit, është kumtuar nga Bashkësia Islame. Një ditë më parë, e premte, është dita e Arefatit, sipas besimit islam, një nga ditët më

Skena verore – Ulqin 2022: FILLOI FESTIVALI I KULTURËS SË ULQINIT
Skena verore – Ulqin 2022: FILLOI FESTIVALI I KULTURËS SË ULQINIT

Në Molen e Madhe, nën muret e Kalasë, të martën u shënua solemnisht fillimi i Skenës verore së 35-të me radhë. Ky festival kulturor do të mbahet deri në fund të gushtit dhe në program ka një sërë përmbajtjesh

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko