Bukuresht: Klubi i Taekwondo-së Ulqini pasurohet edhe me dy medalje Evropiane.

Në Rumani në qytetin e Bukureshtit u mbajtë Kampionati Europian për fëmijë. Malin e Zi e përfaqësuan edhe 4 sportist nga qyteti jon i Ulqinit. Në këtë aktivitet të Taekwondo-së u paraqiten 200 fëmijë nga 27 vende të Europes.
Sportisti nga Ulqini Eren Karaminxhoja arrinë të fitojë dy ndeshje ndërsa në finale ndalet nga përfaqësuesi i Irlandës, me ketë rezultat Ereni shpallet nënkampion i Europës për vitin 2022 i cili kurorzohet me medaljen e argjendit.
Poashtu sportistja Adna Sulejmanoviq arrinë të fitoj dy ndeshjet e para ndërsa ndalet në ndeshjen e tretë nga përfaqësuesja e Kroacisë, me këtë rezultat Adna shpallet nënkampione e Europës për vitin 2022 e cila kurorzohet me medaljen e argjendit.
Dy sportistët tjerë Nermin Sulejmanoviq dhe Hakush Fici u ndalen që në ndeshjet e para nga përfaqësuesit Rumun dhe ai i Moldavis.
Pas një rrugëtimi të gjatë dhe i mundishëm, udhëtim i cili nuk ishte i lehte, por ja vlejti që Ulqinit ti sjellim dy nënkapiona të Europës.
Falenderoj prindërit e sportistëve për angazhimin e tyre maksimal si dhe sponsorët që përkrahen këtë aktivitet të Taekwondo-së.
Jemi në pregaditje të pandërprer, aktiviteti i radhës është kampionati Europian për kadet i cili do të mbahet në Malta ku nga Klubi i Taekwondo-së Ulqini do të marrin pjesë Enes Dushku, Sara Kraja dhe Arta Ismailga si dhe për kampionatin Ballkanik. Suksesi tutje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE
Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE

Qeveria e Malit të Zi do të mbajë një seancë të përbashkët me qeverinë shqiptare në fund të këtij muaji, mëson Portali Ul-info. Siç pritej, me atë rast në Podgoricë do të nënshkruhen më shumë se 10 marrëveshje

Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN
Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq njoftoi gjatë vizitës së fundit se do të shpallet një konkurs ndërkombëtar për rregullimin e Plazhit të Vogël dhe një tunelit që do ta lidhë atë me Limanin. “Kjo

CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 6 dhe 7 shkurt, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: të hënën: në periudhën prej orës

Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT
Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT

Në fillim të Plazhit të Madh, në një sipërfaqe prej rreth 81 mijë metrash katrorë, do të ndërtohet një port peshkimi. Porti do të do të ketë dedikim të përzier, gjëgjësisht do të ketë 60  vende ankorime

OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI
OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI

Organizata Turistike e Ulqinit, nen organizimin e Organizates nacionale Turistike te Malit të Zi, po merr pjese për herë të parë në panairin e turizmit Balt Tour 2023, i cili do të mbahet në Riga nga data