Buna: SHTËPIZAT E PESHKATARËVE PËRJASHTOHEN NGA TENDERI

Lumi Buna, Rijeka BojanaNdërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare solli vendimin që objektet e peshkatarëve të përjashtohen nga tenderi për qiradhënien e shtëpizave në brigjet e lumit Buna, mëson Portali Ul-info.

Për këtë gjë pronarët e shtëpizave të peshkatarëve do të njoftohen zyrtarisht të hënën, me fillim në ora 18, në Sallën e madhe të Komunës së Ulqinit.

Përndryshe, tenderi për qiradhënien e shtëpizave në Bunë zgjatë deri më 11 nëntor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…