Bursa: AKSIONET E „RIVIERËS SË ULQINIT“ TRE HERË MË TË SHTRENJTA

ulcinjska-rivijera-olympic-04Për një gjysmë viti aksionet e Ndërmarrjes hotelerike-turistike „Riviera e Ulqinit“ kanë përjetuar ekspansion të vërtet, sepse madje tre herë janë më të shtrenjta, shkruan „Dnevne novine“.

Siç shkruan kjo gazetë, një aksion i kësaj ndërmarrje të Ulqinit në bursë para gjashtë muajsh ishte 2,4 euro, tani është 8,1 euro.

Rikujtohet se, prapë se prapë, kjo vlerë është shumë e ultë se në kohën kur kjo ndërmarrje doli në bursë, e kur një aksion vlerësohej madje 85 euro.

Qeveria e Malit të Zi ka parashikuar që në këtë vit të shes 63,5 për qind të aksioneve të NHT „Riviere e Ulqinit“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci