Bursa: RRITEN AKSIONET E “RIVIERËS”, BIEN TË KRIPORES

Berza, Bursa, Aksionet, AkcijeFillimin e këtij vit në Montenegrobursë e kanë shënuar indekset e kundërta të kompanive të Ulqinit.

Kështu për 20 për qind janë rritur aksionet e Ndërmarrjes hotelerike – turistike “Riviera e Ulqinit” dhe vlejnë 11,4 euro, gjersa për vlerë gati të njëjtë kanë rënë aksionet e Kripores dhe tani janë 1,6 euro.

Këto indekse janë rezultat i paralajmërimit që për Rivierë interesohet turoperatori gjerman TUI,  gjersa me mbrojtje të sigurt të zonës së Kripores është zvogëluar edhe më tej mundësia për ndërtim në këtë zonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…