Buxheti i Komunës më i vogël se plani: MUNGOI INVESTIMI KYÇ

Sead OsmanovicNga Komuna e Ulqinit deklaruan se është në vijim rebalanci për buxhetin e sivjetmë.

Sipas fjalëve të sekretarit për financa mr. Sead Osmanoviq, për këtë ekzistojnë tre arsye.

„Arsyeja e parë është që nuk erdhi deri te realizimi dhe ndërtimi i kolektorit dhe kanalizimit për katër vendbanime (Kodra, Totosh, Mal i Bardh dhe Braticë poshtë) me vlerë 5.101.000 euro. Arsyeja e dytë është që nuk u fitua pëlqimi i Qeverisë për kredinë sanuese dhe e treta që nuk u realizua shitja e tokës“, tha ai për „Pobjeda“.

Pushteti lokal buxhetin e sivjetmë e planifikoi me vlerë prej 15,37 milion euro, ndërsa për vitin e ardhshëm planifikohet 15,2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…