Buxheti për 2015: U FITUA PËLQIMI I QEVERISË SË MALIT TË ZI

EuroQeveria e Malit të Zi, gjegjësisht Ministria për financa, ka dhënë pëlqimin për propozim buxhetin e komunës së Ulqinit për vitin e ardhshëm, mëson Portali Ul-info.

Për shkak të faktit se në komunë të Ulqinit po zbatohet Plani sanues, Qeveria jep pëlqimin, e jo mendimin për këtë akt.

Sipas propozimit, buxheti i kësaj vetëqeverisje lokale në vitin e ardhshëm do të jetë 6,8 milion euro.

Pritet që ditët e ardhshme ky dokument të dërgohet në procedurën parlamentare, në mënyrë që të plotësohen të gjithë parakushtet ligjore që deri në fund të vitit të miratohet në Kuvendin komunal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci