Caffe Pizzeria “Timoni”: NEVOJITET KAMARIERI DHE BANAKIERI

Caffe Pizzeria “Timoni” shpalli nevojën për dy pozicione të përhershme.

Siç thuhet, restoranti i njohur në Ranë ka nevojë për një kamarier dhe një banakier.

Të gjithë të interesuarit mund të telefonojnë në numrin 069 462 223.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”