Caktohet mbledhja e Kuvendit të Komunës: EMËRIMI I NREKIQIT ME 15 MAJ

Loro NrekiqTë martën me 15 Maj, me fillim në ora 18, do të mbahet mbledhja e Kuvendit të Komunës së Ulqinit në të cilën për kryetar të ri të Komunës do të zgjidhet Loro Nrekiq, mëson Portali Ul-info.

Nrekiq është kryetar i Këshillit komunal të Partisë Demokratike të Socialistëve dhe ishte bartës i listës së kësaj parti në zgjedhjet lokale të mbajtura me 4 Shkurt.

Në dy vitet e kaluar, Nrekiqi ushtroi funksionin e kryetarit të parlamentit lokal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…