Canka për „Monitor“: “NXËNËSIT E MIRË” NË RIPROVIM

Më kot drejtori politik i Partisë demokratike socialiste Tarzan Millosheviq në fund të javës së kaluar gati gjashtë orë ka tentuar të bind liderin e Partisë demokratike (PD) Fatmir Gjeken që deri në zgjedhje të rregullta lokale vitin e ardhshëm edhe partiaE  tij të rrijë në pushtet me Forcën e re demokratike të Nazif Cungut, të cilës do ju bashkëngjitej dhe PDS-ja. Gjeka ishte i palëkundur: Jo më me Forcën. “Eksperienca e jonë në dy vitet e kaluara është shumë e pavolitshme në lidhje me liderin e kësaj parti, i cili ishte kryetar i Ulqinit. Në asgjë nuk e kemi penguar, ndërsa ai nuk na respektonte si partner. Cungu është i pakorrigjueshëm”, iu ka përsëritur kryetari i kësaj partie nacionale shqiptare udhëheqësve të PDS.

Me përkrahjen pa kushte socialistëve të Millo Gjukanoviqit në moment shumë të vështirë për to mbas zgjedhjeve të tetorit, si dhe me performancat në trupat punuese të Parlamentit malazias, ku është deputet,  siguroi “partneritet strategjik” me partinë më të fortë në vend dhe liderin e saj. Për këtë arsye PDS tani nuk shkon në koalicion me Forcen në Ulqin, e që aty mos të jetë dhe Partia demokratike. Në mes të përkrahjes ndaj Cungut apo Gjekes, Gjukanoviq vendos për Gjeken. Për këtë arsye zgjedhjet mbesin zgjidhja e vetme.

 

(Tekstin në tërësi nga numri i fundit i „Monitorit“ mund ta lexoni në portalin tonë në faqen në gjuhën malazeze)

http://mne.ul-info.com/dobri-daci-na-popravnom/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR
A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR

U.d.drejtoresha e Qendrës për kulturë Adriana Hoxha deklaroi se për shkak të shiut që ka rënë ditët e fundit, ndërtesa e këti institucioni ka pësuar vërshim të ujit në hapësirat e punës. “Gjendja më e

Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS
Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS

Shiu i dendur që ka rënë ditëve të fundit ka depërtuar në të gjitha pjesët e Bibliotekës së Qytetit në Ulqin, si dhe në shumë pjesë të objektit të Qendrës së Kulturës. “Fondi i librave, inventari i Bibliotekës,

Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË
Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË

Nënkryetari i Komnës së Ulqinit Beqir Sellaj dhe nënkryetarja e Bashkise së Tiranës znj. Keti Luarasi morrën pjesë sot në ndeshjen miqësore ndërmjet KK Ulcinj dhe KS Tirana U 18, ku djelmoshat tane korren

G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin
G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin

Rrëfimi 1 Ardhja në Ulqin Shtëpia e parë e Cafo Begut, ndodhej në Ranë. Ka qenë shtëpi e madhe, me verandë druri, me pamje kah deti. Kjo shtëpi, pas tërmetit 1979, u dëmtua shumë dhe u rrënua. Kujtimet

Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË
Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË

Ju ofrojmë çmimet më të volitshëm, më të ulëta nga asortimani ynë të produkteve. Mund të porositni produktet ne adresen tuaj të shtepisë: 067 040 016 Akcioni zgjat deri të dielën, me 27 nëntor.