CANKA: SI DËSHTOI PLANI I VOTIMIT TË MOSBESIMIT TË F.GJEKËS

Mustafa-CankaKryetari i Partisë demokratike Fatmir Gjeka e nisi iniciativën për përpilimin e platformës së përbashkët për Shqiptarët në Mal të Zi në moment shumë delikat për te. Sepse, Forca në fillim të kësaj jave ka planifikuar realizimin e skenarit të përgatitur gjatë të shkarkimit të kryetarit të Ulqinit dhe nxjerrjen jashtë nga pushteti lokal të partisë së tij dhe URE-së, të cilën në Ulqin e drejton deputeti Dritan Abazoviq. Pushtetin e ri duhet ta bënin Forca, Partia demokratike e socialistëve dhe Unioni demokratik i Shqiptarëve. Forcës, sipas këtij plani, është caktuar që ti takojë vendi i kryetarit të Komunës, ndërsa drejtuesit të Këshillit komunal të PDS-së Loro Nrekiq funksioni i kryetarit të Kuvendit komunal.

Shkrimin e plotë mund ta lexoni duke klikuar KËTU.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…