Çarshia: FILLOI RIKONSTRUKTIMI I KALLDRËMIT

Kalldremi, Kaldrma, Carshia, CarshijaSot në Çarshinë e Ulqinit filloi rikonstruktimi i kalldrëmit, i cili në disa vende është dëmtuar konsiderueshëm.

Nga Komuna më herët kanë njoftuar se do të shpallet tenderi për këtë punë me vlerë 30 mijë euro.

Akoma nuk dihet se a do të bëhet para apo pas vere rikonstruktimi i tërësishëm apo i pjesërishëm i pjesës së poshtme të kalldrëmit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…