Lajme nga kategoria

Ekonomi

Investitori dhe drejtori i “Becovic management group Chicago” Isa Beqoviq dhe drejtori  i NHT “Riviera e Ulqinit” Bojan Gjakonoviq kanë lidhur në Podgoricë kontratën …
Investitori dhe drejtori i “Becovic management group Chicago” Isa Beqoviq dhe drejtori  i NHT “Riviera e Ulqinit” Bojan Gjakonoviq kanë lidhur në Podgoricë kontratën …
Në Bregdetin e Ulqinit këto ditë të tetorit regjistrohen shifra mjaft të mira mysafirësh, njoftohet nga Organizata Turistike. Siç theksohet, në Ulqin të premten …
Në Bregdetin e Ulqinit këto ditë të tetorit regjistrohen shifra mjaft të mira mysafirësh, njoftohet nga Organizata Turistike. Siç theksohet, në Ulqin të premten …
Marrëveshja për rindërtimin e hotelit “Mediteran” në Ulqin do të nënshkruhet së shpejti, mëson Portali Ul-info. Në Marrëveshjen për rregullimin e raporteve të ndërsjella …
Marrëveshja për rindërtimin e hotelit “Mediteran” në Ulqin do të nënshkruhet së shpejti, mëson Portali Ul-info. Në Marrëveshjen për rregullimin e raporteve të ndërsjella …
Duke u bazuar në të dhënat zyrtare të Entit Shtetëror për Statistikë – Monstat gjendja ekonomike në Ulqin po përkeqësohet. Paga mesatare në gusht …
Duke u bazuar në të dhënat zyrtare të Entit Shtetëror për Statistikë – Monstat gjendja ekonomike në Ulqin po përkeqësohet. Paga mesatare në gusht …
Institucioni Shtetëror i Auditimit ka kryer kontrollin e realizimit të rekomandimeve nga Raporti i llogarisë përfundimtare të buxhetit të Komunës së Ulqinit për vitin …
Institucioni Shtetëror i Auditimit ka kryer kontrollin e realizimit të rekomandimeve nga Raporti i llogarisë përfundimtare të buxhetit të Komunës së Ulqinit për vitin …
Në bregdetin e Ulqinit në fillim të tetorit regjistrohet vizita mjaftë e mirë e turistëve, njoftohet nga Organizata Turistike. Siç saktësohet, këto ditë në …
Në bregdetin e Ulqinit në fillim të tetorit regjistrohet vizita mjaftë e mirë e turistëve, njoftohet nga Organizata Turistike. Siç saktësohet, këto ditë në …
Qeveria e Malit të Zi ka njoftuar se ka miratuar Informatën për rezultatet e negociatave me “Beqoviq Managment Group” SHPK Ulqin, për mbylljen e …
Qeveria e Malit të Zi ka njoftuar se ka miratuar Informatën për rezultatet e negociatave me “Beqoviq Managment Group” SHPK Ulqin, për mbylljen e …
Rreth 13.000 punëtorë arsimor dhe shëndetësor kanë shfrytëzuar mundësinë e kuponëve turistik falas, njoftohet nga Qeveria e Malit të Zi. Ceket që interesimi më …
Rreth 13.000 punëtorë arsimor dhe shëndetësor kanë shfrytëzuar mundësinë e kuponëve turistik falas, njoftohet nga Qeveria e Malit të Zi. Ceket që interesimi më …
“Kërkimet hulumtuese në nëndetin pranë Ulqinit premtojnë se do të gjendet burimi i naftës, ndërsa në territorin tonë ka edhe disa vendburime të tjera”, …
“Kërkimet hulumtuese në nëndetin pranë Ulqinit premtojnë se do të gjendet burimi i naftës, ndërsa në territorin tonë ka edhe disa vendburime të tjera”, …

Klan Kosova: MYSAFIR MUNIB ABAZI – SI E KALOI ULQINI SEZONIN VEROR

Abazoviq: FILLON KTHIMI I PRONAVE QYTETARËVE TË ULQINIT NË VALDANOS

TV Ul-info: GJELOSH GJOKAJ – “BABAI” I GRAFIKËS MODERNE

Themelohet Klaster i Bujqëve të Malit të Zi: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET NËNKRYETAR
Themelohet Klaster i Bujqëve të Malit të Zi: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET NËNKRYETAR

Në Dhomën e Tregtisë së Malit të Zi u mbajt Kuvendi Themelues i Klasterit të Prodhuesve Bujqësor nga Mali i Zi. Në Kuvendin themelues morën

Të dielën në Katërkollë: MBRËMJE PËRKUJTIMORE KUSHTUAR DRITAN KURTIT
Të dielën në Katërkollë: MBRËMJE PËRKUJTIMORE KUSHTUAR DRITAN KURTIT

Me rastin e njëvjetorit të vdekjes së kryetarit të saj Dritan Kurti, Shoqata “Ora” do të organizojë mbrëmjen përkujtimore “Një vit pa Dritanin”. Në kuadër

Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!
Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!

“Me kënaqësi dhe lumturi hyj në Valdanos”, deklaroi kryetari i Këshillit Komunal të Lëvizjes Qytetare URA Omer Bajraktari. Ai tha që padrejtësia shumëdekadëshe më në

BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT
BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT

I rrethuar nga fabrika dhe magazina të braktisura, gazetari i Ulqinit Mustafa Canka diskuton për zogjtë me një çift të moshuar gjerman në kriporet dikur

Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”
Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”

Në kuadër të fushatës ULtra Green, të dielën, më 24 tetor 2021, në periudhën nga ora 11:00-15:00, në Ranë do të organizohet prezantimi i aktivitetet