Lajme nga kategoria

Ekonomi

Fatura mesatare e gushtit për energji elektrike për amvisëritë në nivel të Malit të Zi (nëse përjashtohen sahatet e palexuar në objektet që nuk …
Fatura mesatare e gushtit për energji elektrike për amvisëritë në nivel të Malit të Zi (nëse përjashtohen sahatet e palexuar në objektet që nuk …
Nga Ndërmarrja publike “Ujësjellës dhe Kanalizimi” njoftuan se në periudhën nga gjysma e korrikut deri në fund të muajit gusht kanë bërë kërkesën për …
Nga Ndërmarrja publike “Ujësjellës dhe Kanalizimi” njoftuan se në periudhën nga gjysma e korrikut deri në fund të muajit gusht kanë bërë kërkesën për …
Sezoni në bregdetin e Ulqinit tejkaloi të gjitha pritshmëritë, ndërsa më të kënaqurit janë qiramarrësit e plazheve. „Pushteti këtë sezon na la të punojmë. …
Sezoni në bregdetin e Ulqinit tejkaloi të gjitha pritshmëritë, ndërsa më të kënaqurit janë qiramarrësit e plazheve. „Pushteti këtë sezon na la të punojmë. …
Rezultatet paraprake të kërkimeve hulumtuese në nëndetin tonë mbi burimet potenciale të naftës, të cilat po i bënë kompania Eni dhe Novatek, mund të …
Rezultatet paraprake të kërkimeve hulumtuese në nëndetin tonë mbi burimet potenciale të naftës, të cilat po i bënë kompania Eni dhe Novatek, mund të …
Rritja e numrit të turistëve në dy muajt e fundit ka rritur edhe shitjen e prodhimeve vendore, prandaj prodhuesit bujqësor nuk kishin ndalesa në …
Rritja e numrit të turistëve në dy muajt e fundit ka rritur edhe shitjen e prodhimeve vendore, prandaj prodhuesit bujqësor nuk kishin ndalesa në …
Nga Ndërmarrja Publike për Administrimin e të Mirave Detare deklaruan se pas ndryshimit të strukturës udhëheqëse u ndryshua raporti ndaj Ulqinit. „Ulqini meriton trajtim …
Nga Ndërmarrja Publike për Administrimin e të Mirave Detare deklaruan se pas ndryshimit të strukturës udhëheqëse u ndryshua raporti ndaj Ulqinit. „Ulqini meriton trajtim …
Numri i mysafirëve në rivierën e Ulqinit është në rënie të lehtë në krahasim me periudhën para dhjetë ditësh, tregojnë të dhënat e publikuara …
Numri i mysafirëve në rivierën e Ulqinit është në rënie të lehtë në krahasim me periudhën para dhjetë ditësh, tregojnë të dhënat e publikuara …
Kompania “Fidelity Consulting” deklaroi se vlerësimi i parë i vlerës së tokës dhe të pajisjeve të Kripores ishte rreth çerek miliardi euro (257 milion …
Kompania “Fidelity Consulting” deklaroi se vlerësimi i parë i vlerës së tokës dhe të pajisjeve të Kripores ishte rreth çerek miliardi euro (257 milion …

Klan Kosova: MYSAFIR MUNIB ABAZI – SI E KALOI ULQINI SEZONIN VEROR

Abazoviq: FILLON KTHIMI I PRONAVE QYTETARËVE TË ULQINIT NË VALDANOS

TV Ul-info: GJELOSH GJOKAJ – “BABAI” I GRAFIKËS MODERNE

Themelohet Klaster i Bujqëve të Malit të Zi: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET NËNKRYETAR
Themelohet Klaster i Bujqëve të Malit të Zi: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET NËNKRYETAR

Në Dhomën e Tregtisë së Malit të Zi u mbajt Kuvendi Themelues i Klasterit të Prodhuesve Bujqësor nga Mali i Zi. Në Kuvendin themelues morën pjesë përfaqësuesit nga të gjitha komunat e Malit të Zi, ndërsa

Të dielën në Katërkollë: MBRËMJE PËRKUJTIMORE KUSHTUAR DRITAN KURTIT
Të dielën në Katërkollë: MBRËMJE PËRKUJTIMORE KUSHTUAR DRITAN KURTIT

Me rastin e njëvjetorit të vdekjes së kryetarit të saj Dritan Kurti, Shoqata “Ora” do të organizojë mbrëmjen përkujtimore “Një vit pa Dritanin”. Në kuadër të mbrëmjes përkujtimore do të shfaqet filmi dokumentar

Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!
Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!

“Me kënaqësi dhe lumturi hyj në Valdanos”, deklaroi kryetari i Këshillit Komunal të Lëvizjes Qytetare URA Omer Bajraktari. Ai tha që padrejtësia shumëdekadëshe më në fund po përmirësohet. “Si

BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT
BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT

I rrethuar nga fabrika dhe magazina të braktisura, gazetari i Ulqinit Mustafa Canka diskuton për zogjtë me një çift të moshuar gjerman në kriporet dikur të famshme të këtij qyteti bregdetar malazez. Me

Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”
Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”

Në kuadër të fushatës ULtra Green, të dielën, më 24 tetor 2021, në periudhën nga ora 11:00-15:00, në Ranë do të organizohet prezantimi i aktivitetet dhe shpërndarja e broshurave. Në orën 13:00, gazetarëve