Lajme nga kategoria

Argëtim

Kantautori ulqinak Imi Nimanbegu këto ditë ka dal me një album të ri. Bëhet fjalë për 9 këngë autorjale të zhanrit pop dhe rok. …
Kantautori ulqinak Imi Nimanbegu këto ditë ka dal me një album të ri. Bëhet fjalë për 9 këngë autorjale të zhanrit pop dhe rok. …
Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të shijoni një program të pasur dhe repertoar të larmishëm që ofrohet në këtë koncert me të ftuarin special, tenorin …
Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të shijoni një program të pasur dhe repertoar të larmishëm që ofrohet në këtë koncert me të ftuarin special, tenorin …

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…