Lajme nga kategoria

Shëndeti

Adem (Mehmet) Hidri (1902-1957) Infermieri i parë shqiptarë në Ulqin I lindur në Ulqin në vitin 1902. Ka qenë ndër punëtorët ndër të parë …
Adem (Mehmet) Hidri (1902-1957) Infermieri i parë shqiptarë në Ulqin I lindur në Ulqin në vitin 1902. Ka qenë ndër punëtorët ndër të parë …

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…