Lajme nga kategoria

Kulturë

Ministria e Kulturës dhe Medias e Malit të Zi, me kërkesë të kryetarit të Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari, miratoi propozimin për ngritjen e …
Ministria e Kulturës dhe Medias e Malit të Zi, me kërkesë të kryetarit të Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari, miratoi propozimin për ngritjen e …
Është një fakt intelektual dhe shkencor shumë i lumtur që ne kemi tashmë në Mal të Zi dhe në Shqipëri, në të dyja gjuhët respektive …
Është një fakt intelektual dhe shkencor shumë i lumtur që ne kemi tashmë në Mal të Zi dhe në Shqipëri, në të dyja gjuhët respektive …
Universiteti Medhetar i Shqipërisë të premten, me 13 janar, akordon titullin “Doctor Honoris Causa”, Dritan Abazoviqit, kryeministrit të Malit të Zi, mëson Portali Ul-info. …
Universiteti Medhetar i Shqipërisë të premten, me 13 janar, akordon titullin “Doctor Honoris Causa”, Dritan Abazoviqit, kryeministrit të Malit të Zi, mëson Portali Ul-info. …
Gjatë gjithë historisë, detarët ulqinakë janë vlerësuar lart në të gjithë Mesdheun dhe më gjerë. Këtë e dëshmon fakti se në fund të shekullit …
Gjatë gjithë historisë, detarët ulqinakë janë vlerësuar lart në të gjithë Mesdheun dhe më gjerë. Këtë e dëshmon fakti se në fund të shekullit …
Dje, u.d. drejtoresha e NP-së “Qendra për Kulturë – Ulqin, Adriana Hoxha, kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi, Faik Nika, …
Dje, u.d. drejtoresha e NP-së “Qendra për Kulturë – Ulqin, Adriana Hoxha, kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi, Faik Nika, …
Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të shënojë 32-vjetorin e themelimit (Ditën e “Art Club”-it). Manifestimi do të mbahet të mërkurën, më …
Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të shënojë 32-vjetorin e themelimit (Ditën e “Art Club”-it). Manifestimi do të mbahet të mërkurën, më …
Shoqata e Artistëve dhe Artizanëve “Globus Art” dhe Shoqata Kulturore Artistike“Olcinium”, në bashkëpunim me Komunën e Çairit në Shkup dhe restorantin “Parajsa e Sharrit” …
Shoqata e Artistëve dhe Artizanëve “Globus Art” dhe Shoqata Kulturore Artistike“Olcinium”, në bashkëpunim me Komunën e Çairit në Shkup dhe restorantin “Parajsa e Sharrit” …
Botime të reja: “NË HORIZONT” E VALBONA BAJRIT
Botime të reja: “NË HORIZONT” E VALBONA BAJRIT

“Në horizont” është libri më i ri i autores Valbona Bajri. Vet titulli “Në horizont” jep të kuptojmë se libri trajton tema me motive nga më të ndryshmet si: të natyrës, patriotike,

Insider.com: DRITAN ABAZOVIQ UDHËHEQËSI MË I RI SHTETËROR NË EVROPË, I TRETI NË BOTË
Insider.com: DRITAN ABAZOVIQ UDHËHEQËSI MË I RI SHTETËROR NË EVROPË, I TRETI NË BOTË

Publikimi global i lajmeve Insider.com publikoi një listë të renditjes së liderëve shtetëror më të rinj në botë, të renditur sipas moshës. Në atë listë, kryeministri Dritan Abazoviq (37) është në vendin

Pasojat e reshjeve të shumta: DISA PJESË TË ULQINIT NËN UJË
Pasojat e reshjeve të shumta: DISA PJESË TË ULQINIT NËN UJË

Shiu që ka rënë pa kursim ditët e fundit ka bërë që një pjesë e Ulqinit të jetë nën ujë. Kjo vlen veçanërisht për Adën dhe një pjesë të Shtojit, ku uji ka hyrë në disa objekte banimi. Niveli i ujit në

Botim i ri: SHKOLLA SHQIPE NË ULQIN – Historiku dhe veteranët
Botim i ri: SHKOLLA SHQIPE NË ULQIN – Historiku dhe veteranët

Këto ditë doli nga shtypi libri i ri të autorëve Hajro Ulqinaku dhe Gani Karamanaga.   PARATHËNIE Shqiptarët të administruar nga Mali i Zi, nga viti 1878 e këndej kanë qenë me pasoja të rënda për të gjithë

CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 23 dhe 24 janar, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: në periudhën prej ores 8 deri