Lajme nga kategoria

Aktualitete

Tradita e shkëlqyer e takimit, respektimit të librit dhe bisedës rreth tij, respektivisht Panairi i Librit, këtë vit do të shëjojë edicionin e tij …
Tradita e shkëlqyer e takimit, respektimit të librit dhe bisedës rreth tij, respektivisht Panairi i Librit, këtë vit do të shëjojë edicionin e tij …
Këngëtarja e njohur ballkanase, Emina Jahoviq (39), mbërriti nga Stambolli, ku banon tash shumë vite, drejtë në Ulqin, respektivishtë në Adë. Nëse gjykojmë nga …
Këngëtarja e njohur ballkanase, Emina Jahoviq (39), mbërriti nga Stambolli, ku banon tash shumë vite, drejtë në Ulqin, respektivishtë në Adë. Nëse gjykojmë nga …
Këto ditë doli nga shtypi libri “Përfaqësimi i femrës shqiptare në jetën politike në Mal të Zi”, i autores Kristina Margjonoviq. Së bashku me …
Këto ditë doli nga shtypi libri “Përfaqësimi i femrës shqiptare në jetën politike në Mal të Zi”, i autores Kristina Margjonoviq. Së bashku me …
Fondacioni “Studenti” do të organizojë “Garat e recituesve të rinj 2021” për shkollat në gjuhën shqipe në Malin e Zi. Ngjarja do të mbahet …
Fondacioni “Studenti” do të organizojë “Garat e recituesve të rinj 2021” për shkollat në gjuhën shqipe në Malin e Zi. Ngjarja do të mbahet …
Autori Nexhat Avdiu është paraqitur këto ditë para lexuesit me librin “Zhvillimi i turizmit midis Shqipërisë dhe Malit të Zi – mundësi bashkëpunimi ndërshqiptar …
Autori Nexhat Avdiu është paraqitur këto ditë para lexuesit me librin “Zhvillimi i turizmit midis Shqipërisë dhe Malit të Zi – mundësi bashkëpunimi ndërshqiptar …
Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të organizojë mbrëmje autoriale me shkrimtarin Muzafer Çaushi, e cila mbahet në kuadër të edicionit të …
Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të organizojë mbrëmje autoriale me shkrimtarin Muzafer Çaushi, e cila mbahet në kuadër të edicionit të …
Në mungesë të një studimi gjithëpërfshirës për veshjen e trevës së Krajës, adhuruesi dhe studiuesi i traditës dhe trashëgimisë Hamid Alaj ka ndërmarrë nismën …
Në mungesë të një studimi gjithëpërfshirës për veshjen e trevës së Krajës, adhuruesi dhe studiuesi i traditës dhe trashëgimisë Hamid Alaj ka ndërmarrë nismën …

Klan Kosova: MYSAFIR MUNIB ABAZI – SI E KALOI ULQINI SEZONIN VEROR

Abazoviq: FILLON KTHIMI I PRONAVE QYTETARËVE TË ULQINIT NË VALDANOS

TV Ul-info: GJELOSH GJOKAJ – “BABAI” I GRAFIKËS MODERNE

Themelohet Klaster i Bujqëve të Malit të Zi: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET NËNKRYETAR
Themelohet Klaster i Bujqëve të Malit të Zi: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET NËNKRYETAR

Në Dhomën e Tregtisë së Malit të Zi u mbajt Kuvendi Themelues i Klasterit të Prodhuesve Bujqësor nga Mali i Zi. Në Kuvendin themelues morën pjesë përfaqësuesit nga të gjitha komunat e Malit të Zi, ndërsa

Të dielën në Katërkollë: MBRËMJE PËRKUJTIMORE KUSHTUAR DRITAN KURTIT
Të dielën në Katërkollë: MBRËMJE PËRKUJTIMORE KUSHTUAR DRITAN KURTIT

Me rastin e njëvjetorit të vdekjes së kryetarit të saj Dritan Kurti, Shoqata “Ora” do të organizojë mbrëmjen përkujtimore “Një vit pa Dritanin”. Në kuadër të mbrëmjes përkujtimore do të shfaqet filmi dokumentar

Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!
Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!

“Me kënaqësi dhe lumturi hyj në Valdanos”, deklaroi kryetari i Këshillit Komunal të Lëvizjes Qytetare URA Omer Bajraktari. Ai tha që padrejtësia shumëdekadëshe më në fund po përmirësohet. “Si

BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT
BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT

I rrethuar nga fabrika dhe magazina të braktisura, gazetari i Ulqinit Mustafa Canka diskuton për zogjtë me një çift të moshuar gjerman në kriporet dikur të famshme të këtij qyteti bregdetar malazez. Me

Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”
Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”

Në kuadër të fushatës ULtra Green, të dielën, më 24 tetor 2021, në periudhën nga ora 11:00-15:00, në Ranë do të organizohet prezantimi i aktivitetet dhe shpërndarja e broshurave. Në orën 13:00, gazetarëve