Lajme nga kategoria

Kulturë

Postat e Maqedonisë në bashkëpunim me Shoqatën e Historianëve Shqiptarë të Maqedonisë (SHHSHM), kanë promovuar pullën postare me figurën e shquar të historisë tonë …
Postat e Maqedonisë në bashkëpunim me Shoqatën e Historianëve Shqiptarë të Maqedonisë (SHHSHM), kanë promovuar pullën postare me figurën e shquar të historisë tonë …
Këto ditë në Universitetin Harvard në SHBA ka diplomuar me sukses në degën e ekonomisë Rexhep Dollaku. Kështu ai është bërë ulqinaku i parë …
Këto ditë në Universitetin Harvard në SHBA ka diplomuar me sukses në degën e ekonomisë Rexhep Dollaku. Kështu ai është bërë ulqinaku i parë …
Periudha e gjatë e paqes dhe prosperitetit bënë që ulqinakët të mos jenë më të vetëdijshëm për përgatitjen e një stuhie të re në …
Periudha e gjatë e paqes dhe prosperitetit bënë që ulqinakët të mos jenë më të vetëdijshëm për përgatitjen e një stuhie të re në …
Disa qindra njerëz, kryesisht nga Britania e Madhe, janë kënaqur tre ditë në plazhin “Dolcinium” ku u mbante i pari “Southern Soul Festival Montenegro …
Disa qindra njerëz, kryesisht nga Britania e Madhe, janë kënaqur tre ditë në plazhin “Dolcinium” ku u mbante i pari “Southern Soul Festival Montenegro …
Në plazhin “Dolcinium” të premten fillon festivali i parë i muzikës “Southern Soul Festival Montenegro 2013”. Ky manifestim,në të cilin do të mblidhen rreth …
Në plazhin “Dolcinium” të premten fillon festivali i parë i muzikës “Southern Soul Festival Montenegro 2013”. Ky manifestim,në të cilin do të mblidhen rreth …
Gjatë këtij muaji sopranoja nga Ulqini Gjylie Pelingu mbajti koncert në Shkodër, në Shkollën e muzikës “Prenk Jakova”, si dhe në Universitetin e Arteve …
Gjatë këtij muaji sopranoja nga Ulqini Gjylie Pelingu mbajti koncert në Shkodër, në Shkollën e muzikës “Prenk Jakova”, si dhe në Universitetin e Arteve …
Jeta muzikore është përbërë nga këngët dhe vallet tradicionale, gjegjësisht folklorit popullor i cili, kryesisht, është kënduar dhe interpretuar në rastet siç janë dasmat, …
Jeta muzikore është përbërë nga këngët dhe vallet tradicionale, gjegjësisht folklorit popullor i cili, kryesisht, është kënduar dhe interpretuar në rastet siç janë dasmat, …

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”