Lajme nga kategoria

Kulturë

Ulqini tradicionalisht si çdo vit bënë hapjen e sezonit turistik me 1 maj dhe kjo datë rezulton që sa vite si fillimi i sezonit, …
Ulqini tradicionalisht si çdo vit bënë hapjen e sezonit turistik me 1 maj dhe kjo datë rezulton që sa vite si fillimi i sezonit, …
Qendra për kulturë – Biblioteka dhe Bashkimi i krijuesve shqiptar në Mal të Zi organizojnë përurimin e librit “SHKOLLA SHQIPE NË ULQIN -historiku dhe …
Qendra për kulturë – Biblioteka dhe Bashkimi i krijuesve shqiptar në Mal të Zi organizojnë përurimin e librit “SHKOLLA SHQIPE NË ULQIN -historiku dhe …
Më 24-26 prill 2023, në mjediset e Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës (ASHAK) është mbajtur edicioni i dytë i Panairit Mbarëkombëtar …
Më 24-26 prill 2023, në mjediset e Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës (ASHAK) është mbajtur edicioni i dytë i Panairit Mbarëkombëtar …
Asociacioni i Arkitektëve të Kosovës, në bashkëpunim me Qendrën për Kulturë – Ulqin dhe Sekretariatin për planifikim hapësinor dhe zhvillim të qëndrueshëm pranë Komunës …
Asociacioni i Arkitektëve të Kosovës, në bashkëpunim me Qendrën për Kulturë – Ulqin dhe Sekretariatin për planifikim hapësinor dhe zhvillim të qëndrueshëm pranë Komunës …
Shoqata e Artisteve dhe Artizaneve Globus Art, me qender ne Ulqin, organizoj manifestimin e pare me rastin e 10-te vjetorit me moton “10 Vite …
Shoqata e Artisteve dhe Artizaneve Globus Art, me qender ne Ulqin, organizoj manifestimin e pare me rastin e 10-te vjetorit me moton “10 Vite …
Hfz. Jusuf Mehmed Cungu (1874—1952) Hfz. Jusuf Cungu ishte djali i Sulltanë dhe Mehmed Cungut. Në vitin 1936  ai ka shoqëruar  turistët nga Çekia …
Hfz. Jusuf Mehmed Cungu (1874—1952) Hfz. Jusuf Cungu ishte djali i Sulltanë dhe Mehmed Cungut. Në vitin 1936  ai ka shoqëruar  turistët nga Çekia …
Dashuria për folklorin dhe trashëgiminë kulturore e ka nxitur gazetarin Esat Mehmeti që të merret me zakonet dhe ritet e trevës së Anës së …
Dashuria për folklorin dhe trashëgiminë kulturore e ka nxitur gazetarin Esat Mehmeti që të merret me zakonet dhe ritet e trevës së Anës së …
Kështu e kam titulluar kronikën televizive gjatë intervistës time të parë me mësuesen e parë në Anë të Malit  Rukije Lika – Shabaj, në …
Kështu e kam titulluar kronikën televizive gjatë intervistës time të parë me mësuesen e parë në Anë të Malit  Rukije Lika – Shabaj, në …
Të mërkurën në Galerinë e Qendrës për kulturë në Ulqin është mbajtur koncerti tradicional i nxënësve të Shkollës fillore për muzikë dhe balet. Siç …
Të mërkurën në Galerinë e Qendrës për kulturë në Ulqin është mbajtur koncerti tradicional i nxënësve të Shkollës fillore për muzikë dhe balet. Siç …

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”