Lajme nga kategoria

Kuriozitete

Rrallë ndodh që një qytet në botë të ketë lidhje të drejtpërdrejte me tre kryeministra aktual, siç është rasti me Ulqinin. Kryeministri i Malit …
Rrallë ndodh që një qytet në botë të ketë lidhje të drejtpërdrejte me tre kryeministra aktual, siç është rasti me Ulqinin. Kryeministri i Malit …
Ulqinakët në mesjetë ishin argjendarë (filigran) të njohur të cilët e përhapën këtë zanat nëpër tërë Adriatikun. Një nga argjendarët më të njohur ishte …
Ulqinakët në mesjetë ishin argjendarë (filigran) të njohur të cilët e përhapën këtë zanat nëpër tërë Adriatikun. Një nga argjendarët më të njohur ishte …
Gjashtë faktorë shërues natyror – uji i detit dhe mineral, kripa e detit, peloidi, rëra dhe klima, pothuajse askund nuk mund të gjenden në …
Gjashtë faktorë shërues natyror – uji i detit dhe mineral, kripa e detit, peloidi, rëra dhe klima, pothuajse askund nuk mund të gjenden në …
Lumi Buna ka grykë shumë të gjerë dhe galerat mund të lundrojnë deri në afërsi të Shkodres, shkruan në udhëpërshkrimin e autorit të panjohur …
Lumi Buna ka grykë shumë të gjerë dhe galerat mund të lundrojnë deri në afërsi të Shkodres, shkruan në udhëpërshkrimin e autorit të panjohur …
Një sërë kërcënimesh ndikojnë në rënien e shpejtë të numrit të njërit nga banorët e rëndësishëm të rajonit tonë, Bretkosës së gjelbër të Shqipërisë (Pelophylax …
Një sërë kërcënimesh ndikojnë në rënien e shpejtë të numrit të njërit nga banorët e rëndësishëm të rajonit tonë, Bretkosës së gjelbër të Shqipërisë (Pelophylax …
Në shpatet e Rumisë ka shumë burime të ujit të ftoftë dhe përrenjve të shpejtë. Për banorët e këtij fshati, për shekuj të tërë, …
Në shpatet e Rumisë ka shumë burime të ujit të ftoftë dhe përrenjve të shpejtë. Për banorët e këtij fshati, për shekuj të tërë, …
Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Drejtori i Ndihmës së Shpejtë, Nikoviq: FALEMINDERIT KOMUNËS SË ULQINIT DHE FONDACIONEVE “ULQINI PËR ULQIN” , “ANA E MALIT” DHE “KRAJA” PËR DONACIONIN
Drejtori i Ndihmës së Shpejtë, Nikoviq: FALEMINDERIT KOMUNËS SË ULQINIT DHE FONDACIONEVE “ULQINI PËR ULQIN” , “ANA E MALIT” DHE “KRAJA” PËR DONACIONIN

Komuna e Ulqinit, në krye me kryetarin Omer Bajraktari , fondacionet “Ulqini për Ulqin”, “Ana e Malit” dhe “Kraja”, i dhuruan Entit për Ndihmën e Shpejtë Mjekësore të

Sukses i ri i sportistëve tonë: 47 MEDALJE PËR KLUBIN E KARATESË “ULQINI” NË TURNEUN “ZETA OPEN 2023”
Sukses i ri i sportistëve tonë: 47 MEDALJE PËR KLUBIN E KARATESË “ULQINI” NË TURNEUN “ZETA OPEN 2023”

Më 23.10.2022, Klubi i karatesë “Ulqini” mori pjesë në turneun ndërkombëtar të karatesë “ZETA OPEN 2023” në Zetë. Garuesit e KK “Ulqini” arritën të fitojnë numrin më të madh të medaljeve nga të gjithë

Gazetari i njohur nga Kosova të dielën në Ulqin: KELMENDI NË LIBRARINË “ULQINI”
Gazetari i njohur nga Kosova të dielën në Ulqin: KELMENDI NË LIBRARINË “ULQINI”
CEKUM dhe Biblioteka e Qytetit: TË MARTËN PROMOVIMI I ANTOLOGJISË TË SHKRIMTARËVE SHQIPTARË
CEKUM dhe Biblioteka e Qytetit: TË MARTËN PROMOVIMI I ANTOLOGJISË TË SHKRIMTARËVE SHQIPTARË

IP Qendra për Ruajtjen dhe Zhvillimin e Kulturës së Pakicave të Malit të Zi (CEKUM) dhe IP Qendra për Kulturë – Biblioteka e Qytetit Ju ftojnë në përurimin e Antologjisë së prozës së shkurtër të shkrimtarëve

Për dhjetë ditë teravitë e para: MUAJI I RAMAZANIT FILLON ME 23 MARS
Për dhjetë ditë teravitë e para: MUAJI I RAMAZANIT FILLON ME 23 MARS

Muaji i agjërimit islam, Ramazani, fillon të enjten, më 23 mars. Ai nisën në mbrëmje, kështu që namazi i parë i teravive falet të mërkurën, pra më 22 mars. Muaji i Ramazanit këtë vit zgjat 29 ditë, që