Lajme nga kategoria

Lajme

Në procedurën e Kuvendit të Malit të Zi të mërkurën është dorëzuar propozimi i ndryshimit Ligjit për Vetëqeverisjen Lokale, me të cilin kërkohet që …
Në procedurën e Kuvendit të Malit të Zi të mërkurën është dorëzuar propozimi i ndryshimit Ligjit për Vetëqeverisjen Lokale, me të cilin kërkohet që …
Qytetarët dhe turistët në jug të Malit të Zi, në veçanti në Ulqin dhe Tivar, së shpejti s’do të shohin më platformën e cila …
Qytetarët dhe turistët në jug të Malit të Zi, në veçanti në Ulqin dhe Tivar, së shpejti s’do të shohin më platformën e cila …
Në seancën e ardhshme të jashtëzakonshme të Kuvendit të Malit të Zi do të shqyrtohet edhe propozimi i Ligjit për plotësimin e Ligjit për …
Në seancën e ardhshme të jashtëzakonshme të Kuvendit të Malit të Zi do të shqyrtohet edhe propozimi i Ligjit për plotësimin e Ligjit për …
Nga Sistemin Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 17 dhe 18 janar, pa energji elektrike …
Nga Sistemin Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 17 dhe 18 janar, pa energji elektrike …
OJQ Horizonti i Ri realizon projektin “Komunikimi ndërkulturor i të rinjve: sfidat dhe mundësitë” i cili synon edukimin e të rinjve nga Ulqini për …
OJQ Horizonti i Ri realizon projektin “Komunikimi ndërkulturor i të rinjve: sfidat dhe mundësitë” i cili synon edukimin e të rinjve nga Ulqini për …
Shtëpia e Shëndetit në Ulqin nga e premtja do të ketë tomografinë e kompjuterizuar (skanerin CT) me vlerë 300 mijë euro, njoftoi Ministria e …
Shtëpia e Shëndetit në Ulqin nga e premtja do të ketë tomografinë e kompjuterizuar (skanerin CT) me vlerë 300 mijë euro, njoftoi Ministria e …
Ministria e Arsimit, Shkencës, Kulturës dhe Sportit, duke respektuar rekomandimet e Ministrisë së Shëndetësisë dhe masat momentale epidemiologjike, në pajtim me Sindikatën e Arsimit …
Ministria e Arsimit, Shkencës, Kulturës dhe Sportit, duke respektuar rekomandimet e Ministrisë së Shëndetësisë dhe masat momentale epidemiologjike, në pajtim me Sindikatën e Arsimit …
Me kërkesën e Sekretariatit për Veprimtari Komunale dhe Mbrojtjen e Mjedisit Jetësor, për të kryer punimet që kanë të bëjnë me zhvendosjen e tubacionit …
Me kërkesën e Sekretariatit për Veprimtari Komunale dhe Mbrojtjen e Mjedisit Jetësor, për të kryer punimet që kanë të bëjnë me zhvendosjen e tubacionit …
Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info njoftuan se të premten, më 14 janar, në periudhën prej orës 08:00 deri në …
Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info njoftuan se të premten, më 14 janar, në periudhën prej orës 08:00 deri në …

S.Hollaj: FOTOGRAFIA KLINIKE MË E LEHTË SESA NË VALËT E MËHERSHME

Ulqinakët duke pritur aeroportin

TV UL-info: TROKITËM NË ATELIEN ARKEOLOGJIKE TË GAZMEND ÇITAKUT

CEDIS: TË PREMTËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË PREMTËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 21 janar, në periudhën prej orës 08 deri në 14:30, pa rrymë do të jenë vendbanimet një pjesë e Gjeranave mbi

Supermarketi SARS: EDHE NJË AKSION DERI TË DIELËN, ZBRITJE PËR PENSIONISTËT
Supermarketi SARS: EDHE NJË AKSION DERI TË DIELËN, ZBRITJE PËR PENSIONISTËT

Edhe një javë, edhe një tjetër aksion. Sipas zakonit. Eja. Blej. Kurse. Shko. Aksioni në artikujt e afishuar vlen nga data 20 janar (të enjten) deri më 23 janar (të dielën). Dërgesa falas në adresën e

Qendra për kulturë: TË SHTUNËN EKSPOZITA PERSONALE – GRETA TAHIRAGA
Qendra për kulturë: TË SHTUNËN EKSPOZITA PERSONALE – GRETA TAHIRAGA

Të shtunën, më datë 30 janar, me fillim në ora 18, në Galerinë e Qendrës për Kulturë do të mbahet ekspozita personale e piktores Greta Tahiraga, me titull “Retinence”.

Vërtetohet informacioni ynë: NË KUVEND PROPOZIMI PËR SHTYRJEN E ZGJEDHJEVE NË ULQIN
Vërtetohet informacioni ynë: NË KUVEND PROPOZIMI PËR SHTYRJEN E ZGJEDHJEVE NË ULQIN

Në procedurën e Kuvendit të Malit të Zi të mërkurën është dorëzuar propozimi i ndryshimit Ligjit për Vetëqeverisjen Lokale, me të cilin kërkohet që zgjedhjet lokale në 14 komuna të mbahen në një ditë.

B.Çobaj: Tregimtaria e madhe amerikane parë nëpërmes binokularit të vrojtimeve të zogjve në Kriporen e Ulqinit
B.Çobaj: Tregimtaria e madhe amerikane parë nëpërmes binokularit të vrojtimeve të zogjve në Kriporen e Ulqinit

Titull mjaft i çuditshëm! E di… Plotësisht me të drejtë e keni të gjithë që e hapët për ta lexuar. Ajo që e bashkon tregimtarinë e madhe amerikane dhe vrojtimin e zogjve në Kriporen e Ulqinit është Jonathan