Lajme nga kategoria

Ekologji

Ishulli Ada humbi 10 për qind të territorit të tij ose 420 000 metra katrorë. Ekziston rreziku që Mali i Zi të mbetet pa plazhin …
Ishulli Ada humbi 10 për qind të territorit të tij ose 420 000 metra katrorë. Ekziston rreziku që Mali i Zi të mbetet pa plazhin …
Mali i Zi është i vetmi vend në Mesdhe që importon kripë. Ndërmarrja më e vjetër në Ulqin, e themeluar në vitin 1934, dhe …
Mali i Zi është i vetmi vend në Mesdhe që importon kripë. Ndërmarrja më e vjetër në Ulqin, e themeluar në vitin 1934, dhe …
Para më shumë se katër dekadash, ekspertët e Organizatës Botërore për Bujqësi (shkurtesa në anglisht: FAO) kanë kryer kërkime në territorin e Ulqinit dhe …
Para më shumë se katër dekadash, ekspertët e Organizatës Botërore për Bujqësi (shkurtesa në anglisht: FAO) kanë kryer kërkime në territorin e Ulqinit dhe …
Ulqini është zgjedhja e duhur për të gjithë ata që vërtetë dëshirojnë të shijojnë bukuritë e natyrës. Plazhet më të bukura ranore në Evropë …
Ulqini është zgjedhja e duhur për të gjithë ata që vërtetë dëshirojnë të shijojnë bukuritë e natyrës. Plazhet më të bukura ranore në Evropë …
Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e …
Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e …
Dr Niksha Glaviq nga Instituti për Detin dhe Bregdetin e Universitetit të Dubrovnikut tha se peshkaqenë gjithmonë ka në Adriatik, vetëm se të shohësh …
Dr Niksha Glaviq nga Instituti për Detin dhe Bregdetin e Universitetit të Dubrovnikut tha se peshkaqenë gjithmonë ka në Adriatik, vetëm se të shohësh …
Ekspertët botëror e vlerësuan lartë llojin tonë vajuk në garën prestigjioze “New York International Olive Oil Competiton”. Vaji Veselin Vuliqeviqit nga Tivari fitoi medaljen …
Ekspertët botëror e vlerësuan lartë llojin tonë vajuk në garën prestigjioze “New York International Olive Oil Competiton”. Vaji Veselin Vuliqeviqit nga Tivari fitoi medaljen …
Rezultatet e analizës së cilësisë së ujit të detit në 110 lokacione, të cilën në fund të majit e bëri Instituti për Biologjinë e …
Rezultatet e analizës së cilësisë së ujit të detit në 110 lokacione, të cilën në fund të majit e bëri Instituti për Biologjinë e …
Mali i Zi do të ruajë me kujdes dhe do të valorizojë pasuritë natyrore, tha ministrja e ekologjisë, planifikimit hapësinor dhe urbanizmit, Ana Novakoviq …
Mali i Zi do të ruajë me kujdes dhe do të valorizojë pasuritë natyrore, tha ministrja e ekologjisë, planifikimit hapësinor dhe urbanizmit, Ana Novakoviq …
Tash disa muaj peshkatarët e Ulqinit, njëjtë si në tërë Adriatikun, ankohen për peshkim të dobët. Mirëpo, në det dalin, sepse kjo është jeta …
Tash disa muaj peshkatarët e Ulqinit, njëjtë si në tërë Adriatikun, ankohen për peshkim të dobët. Mirëpo, në det dalin, sepse kjo është jeta …

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…