Lajme nga kategoria

Ekonomi

Kompania “Becovic Management Group” është duke punuar në rikonstruksionin e hotelit të saj “Mediteran”. Siç theksohet, deri në maj të këtij viti do të …
Kompania “Becovic Management Group” është duke punuar në rikonstruksionin e hotelit të saj “Mediteran”. Siç theksohet, deri në maj të këtij viti do të …
Sipas të dhënave të Organizatës Turistike, në Ulqin këto ditë po qëndrojnë 701 mysafirë të regjistruar. Siç thuhet, 631 turistë ndodhen në akomodime private, …
Sipas të dhënave të Organizatës Turistike, në Ulqin këto ditë po qëndrojnë 701 mysafirë të regjistruar. Siç thuhet, 631 turistë ndodhen në akomodime private, …
Qeverisja lokale në Ulqin gjatë vitit të kaluar ka grumbulluar rreth 2.2 milionë euro në bazë të tarifës për rregullimin vendor, çka është një …
Qeverisja lokale në Ulqin gjatë vitit të kaluar ka grumbulluar rreth 2.2 milionë euro në bazë të tarifës për rregullimin vendor, çka është një …
Një hotel ekskluziv në Sukë do ta ndërtojë biznesmeni i njohur kosovar Arbër Kryeziu, mëson Portali Ul-info. Ai është një nga njerëzit më të …
Një hotel ekskluziv në Sukë do ta ndërtojë biznesmeni i njohur kosovar Arbër Kryeziu, mëson Portali Ul-info. Ai është një nga njerëzit më të …
Nisur nga të dhënat e Organizatës Turistike, vizita e shkëlqyer në Ulqin vazhdon edhe në fund të tetorit. Përkatësisht, 2046 mysafirë të regjistruar po …
Nisur nga të dhënat e Organizatës Turistike, vizita e shkëlqyer në Ulqin vazhdon edhe në fund të tetorit. Përkatësisht, 2046 mysafirë të regjistruar po …
Sot me 19 tetor në Prishtinë, drejtori i OrganizatësTuristike z.Qazim Hoxhiq pati nderin dhekënaqësinë të mirëpritet nga kryetari i Komunëssë Prishtinës z.Perparim Rama dhebashkëpunëtorët e …
Sot me 19 tetor në Prishtinë, drejtori i OrganizatësTuristike z.Qazim Hoxhiq pati nderin dhekënaqësinë të mirëpritet nga kryetari i Komunëssë Prishtinës z.Perparim Rama dhebashkëpunëtorët e …
Kryetari i Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari, tha se për dhjetë ditë do të përfundojë Projektvendimi për formimin e kompanisë që do të menaxhojë …
Kryetari i Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari, tha se për dhjetë ditë do të përfundojë Projektvendimi për formimin e kompanisë që do të menaxhojë …
Përfundoj punimet Forumi Ekonomik Ulqini 2023 i vlerësuar nga pjesëmarrësit dhe organizatorët si një nga forumet më të suksesshëm tē organizuar nē Ulqin me …
Përfundoj punimet Forumi Ekonomik Ulqini 2023 i vlerësuar nga pjesëmarrësit dhe organizatorët si një nga forumet më të suksesshëm tē organizuar nē Ulqin me …
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e parë dhe ishin kryesisht gjermanë të sjellë nga agjencia “Miramare”.

Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT
Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT

Me rastin e fillimit të realizimit të projektit “Furnizimi me ujë dhe rregullimi i ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut – V, Ulqin”, kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari me bashkëpunëtorë

Në fillim të javës së ardhshme: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ NË VIZITË ZYRTARE NË KOMUNËN E ULQINIT
Në fillim të javës së ardhshme: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ NË VIZITË ZYRTARE NË KOMUNËN E ULQINIT

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, në fillim të javës së ardhshme do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Delegacioni me kryeministrin do të përfshijë edhe një sërë ministrash

Rikonstruksioni i “Mediteranit”: VILA E RE LUKSOZE ME DY PISHINA DERI NE MAJ
Rikonstruksioni i “Mediteranit”: VILA E RE LUKSOZE ME DY PISHINA DERI NE MAJ

Kompania “Becovic Management Group” është duke punuar në rikonstruksionin e hotelit të saj “Mediteran”. Siç theksohet, deri në maj të këtij viti do të përfundojnë punimet për ndërtimin e “Ville Version”,

Ulqin: ABAZOVIQI PARALAJMËRON SË SHPJETI PERFUNDIMIN E ADAPTIMIT TË URGJENCËS
Ulqin: ABAZOVIQI PARALAJMËRON SË SHPJETI PERFUNDIMIN E ADAPTIMIT TË URGJENCËS

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq bëri të ditur që së shpejti pritet të përfundojë adaptimi dhe rindërtimi i Urgjencës në Ulqin. Sipas tij, kjo dinamikë është është dakorduar të hënën në një bisedë