Lajme nga kategoria

Lajme

Nga ora 17:00 ju presin kolegët nga Monticola të cilët do t’ju njoftojnë me botën e shpendëve në Kriporen e Ulqinit. Lusim të gjithë …
Nga ora 17:00 ju presin kolegët nga Monticola të cilët do t’ju njoftojnë me botën e shpendëve në Kriporen e Ulqinit. Lusim të gjithë …
  Në konferencën për media, OJQ Horizonti i Ri promovoiudhëzuesin dygjuhësh “TË KUPTUARIT E NDËRKULTURALITETIT” duke përmbyllur kështu projektin“Komunikimi ndërkulturor i të rinjve: sfidat …
  Në konferencën për media, OJQ Horizonti i Ri promovoiudhëzuesin dygjuhësh “TË KUPTUARIT E NDËRKULTURALITETIT” duke përmbyllur kështu projektin“Komunikimi ndërkulturor i të rinjve: sfidat …
Komuna e Ulqinit nuk do të legalizojë apo lëshojë leje për ndërtimin e objektit në pjesën jugore të Kalasë, mëson Portali Ul-info. Një qëndrim …
Komuna e Ulqinit nuk do të legalizojë apo lëshojë leje për ndërtimin e objektit në pjesën jugore të Kalasë, mëson Portali Ul-info. Një qëndrim …
    Konferencë për shtyp të kryetarit të Lidhjes demokratike në Mal të Zi Saubih Mehmeti.     Duke marrë shkas nga situata aktuale …
    Konferencë për shtyp të kryetarit të Lidhjes demokratike në Mal të Zi Saubih Mehmeti.     Duke marrë shkas nga situata aktuale …
Me vendim të Këshillit ekzekutiv të Organizatës Turistike, punëtori i njohur turistik Qazim-Qaki Hoxha është drejtor i ri i këtij institucioni. Në atë pozitë …
Me vendim të Këshillit ekzekutiv të Organizatës Turistike, punëtori i njohur turistik Qazim-Qaki Hoxha është drejtor i ri i këtij institucioni. Në atë pozitë …
Bashkësia Islame në Ulqin, tre anëtarëve të Departamentit të Sigurisë në Ulqin, ndau mirënjohje. Bëhet fjalë për Ivan Dragojeviqin, Andrijan Briskoviqin dhe Anes Kurpejoviqin …
Bashkësia Islame në Ulqin, tre anëtarëve të Departamentit të Sigurisë në Ulqin, ndau mirënjohje. Bëhet fjalë për Ivan Dragojeviqin, Andrijan Briskoviqin dhe Anes Kurpejoviqin …

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Hotel “Mediteran”: SHITJA E INVENTARIT – SHUMË E VOLITSHME
Hotel “Mediteran”: SHITJA E INVENTARIT – SHUMË E VOLITSHME

Duke filluar nga 999 euro për çelës – Ti merr gjithçka brenda. +382 69 154180 Hotel Mediteran Ulcinj – Ulqin https://www.facebook.com/photo?fbid=5362660407189709&set=pcb.5362662537189496

Komuna: PUNËTORIA KREATIVE ME RASTIN E DITËS SË SHTETIT EKOLOGJIK
Komuna: PUNËTORIA KREATIVE ME RASTIN E DITËS SË SHTETIT EKOLOGJIK

Me rastin e shënimit të 31-vjetorit të shpalljes së Malit të Zi shtet ekologjik, në organizim të Sekretariatit për Bujqësi, Zhvillim Rural dhe Ekologji, të marten në hapsirat e Komunës së Ulqinit është

Mentor Nazarko: Pse nga sot figurat e shahut politik malazez vlejnë ndryshe?
Mentor Nazarko: Pse nga sot figurat e shahut politik malazez vlejnë ndryshe?

Para disa ditësh kryeministri në detyrë i Malit të Zi, Dritan Abazoviq deponoi me vullnetin e vet përballë prokurorisë speciale. Deponimi lidhej me skemën sipas tij – të funksionimit të kartelit të kontrabandës

NJË PASION RINOR I KTHYER NË BIZNES TË SUKSESSHËM
NJË PASION RINOR I KTHYER NË BIZNES TË SUKSESSHËM

Të rinjtë janë konsideruar gjithmonë forca lëvizëse e së ardhmes së çdo ekonomie. Gjatë periudhës së gjatë të tranzicionit, në rajonin tonë janë zhvilluar iniciativa të ndryshme për të promovuar fuqizimin,

Turneu i taekwondos në Slloveni: E.DUSHKU KAMPION
Turneu i taekwondos në Slloveni: E.DUSHKU KAMPION

Me datë 17-18.09.2022 në Lublanë të Sllovenisë u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të taekwondo-së i nivelit G2/E2, nivel i cili shërben për grumbullimin e pikëve për rang listën botërore,