Lajme nga kategoria

Lajme

Drejtori i Organizatës Turistike të Ulqinit Gzim Hajdinaga dhe bashkëpunëtorët e tij të martën dorëzuan një donacion të vlefshëm prej rreth 200 titujsh “Librarisë …
Drejtori i Organizatës Turistike të Ulqinit Gzim Hajdinaga dhe bashkëpunëtorët e tij të martën dorëzuan një donacion të vlefshëm prej rreth 200 titujsh “Librarisë …
Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën më 31 gusht, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: …
Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën më 31 gusht, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: …
Emigrantët në SHBA, Dina dhe Ahmet Kurmemaj, kanë dhuruar sot një donacion prej 100 mijë dollarësh për diabetikët përmes fondacionit “Trojet tona“. Bëhet fjalë …
Emigrantët në SHBA, Dina dhe Ahmet Kurmemaj, kanë dhuruar sot një donacion prej 100 mijë dollarësh për diabetikët përmes fondacionit “Trojet tona“. Bëhet fjalë …
Duke shikuar nga gjendja në Ullishtën e Ulqinit, vjeljae këtij viti duhet të jenë jashtëzakonisht e mirë. Ekspertët shprehen se fruti po zhvillohet bukur, …
Duke shikuar nga gjendja në Ullishtën e Ulqinit, vjeljae këtij viti duhet të jenë jashtëzakonisht e mirë. Ekspertët shprehen se fruti po zhvillohet bukur, …
Në vendkalimin e përbashkët kufitar Sukubin-Muriqan, zyrtarë të Drejtorisë së të Ardhurave dhe Doganave të Malit të Zi, Drejtorisë Policore dhe doganierëve e policisë …
Në vendkalimin e përbashkët kufitar Sukubin-Muriqan, zyrtarë të Drejtorisë së të Ardhurave dhe Doganave të Malit të Zi, Drejtorisë Policore dhe doganierëve e policisë …

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Hotel “Mediteran”: SHITJA E INVENTARIT – SHUMË E VOLITSHME
Hotel “Mediteran”: SHITJA E INVENTARIT – SHUMË E VOLITSHME

Duke filluar nga 999 euro për çelës – Ti merr gjithçka brenda. +382 69 154180 Hotel Mediteran Ulcinj – Ulqin https://www.facebook.com/photo?fbid=5362660407189709&set=pcb.5362662537189496

Komuna: PUNËTORIA KREATIVE ME RASTIN E DITËS SË SHTETIT EKOLOGJIK
Komuna: PUNËTORIA KREATIVE ME RASTIN E DITËS SË SHTETIT EKOLOGJIK

Me rastin e shënimit të 31-vjetorit të shpalljes së Malit të Zi shtet ekologjik, në organizim të Sekretariatit për Bujqësi, Zhvillim Rural dhe Ekologji, të marten në hapsirat e Komunës së Ulqinit është

Mentor Nazarko: Pse nga sot figurat e shahut politik malazez vlejnë ndryshe?
Mentor Nazarko: Pse nga sot figurat e shahut politik malazez vlejnë ndryshe?

Para disa ditësh kryeministri në detyrë i Malit të Zi, Dritan Abazoviq deponoi me vullnetin e vet përballë prokurorisë speciale. Deponimi lidhej me skemën sipas tij – të funksionimit të kartelit të kontrabandës

NJË PASION RINOR I KTHYER NË BIZNES TË SUKSESSHËM
NJË PASION RINOR I KTHYER NË BIZNES TË SUKSESSHËM

Të rinjtë janë konsideruar gjithmonë forca lëvizëse e së ardhmes së çdo ekonomie. Gjatë periudhës së gjatë të tranzicionit, në rajonin tonë janë zhvilluar iniciativa të ndryshme për të promovuar fuqizimin,

Turneu i taekwondos në Slloveni: E.DUSHKU KAMPION
Turneu i taekwondos në Slloveni: E.DUSHKU KAMPION

Me datë 17-18.09.2022 në Lublanë të Sllovenisë u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të taekwondo-së i nivelit G2/E2, nivel i cili shërben për grumbullimin e pikëve për rang listën botërore,