Lajme nga kategoria

Politikë

“Me kënaqësi dhe lumturi hyj në Valdanos”, deklaroi kryetari i Këshillit Komunal të Lëvizjes Qytetare URA Omer Bajraktari. Ai tha që padrejtësia shumëdekadëshe më …
“Me kënaqësi dhe lumturi hyj në Valdanos”, deklaroi kryetari i Këshillit Komunal të Lëvizjes Qytetare URA Omer Bajraktari. Ai tha që padrejtësia shumëdekadëshe më …
Qeveria e Malit të Zi në mbledhjen e djeshme elektronike ka shkarkuar nga detyra ushtruesin e detyrës së drejtorit të Drejtorisë së të Ardhurave …
Qeveria e Malit të Zi në mbledhjen e djeshme elektronike ka shkarkuar nga detyra ushtruesin e detyrës së drejtorit të Drejtorisë së të Ardhurave …
Qeveria e Malit të Zi ka zgjatur mandatin ushtruesit të deritashëm të detyrës së drejtorit të Drejtorisë për Punë Inspektuese, Ilir Harasanit. Harasani është …
Qeveria e Malit të Zi ka zgjatur mandatin ushtruesit të deritashëm të detyrës së drejtorit të Drejtorisë për Punë Inspektuese, Ilir Harasanit. Harasani është …
Deputeti në Parlamentin e Malit të Zi dhe kryetari i Partisë Demokratike Fatmir Gjeka deklaroi se një qeveri pakicë ose teknike që do të …
Deputeti në Parlamentin e Malit të Zi dhe kryetari i Partisë Demokratike Fatmir Gjeka deklaroi se një qeveri pakicë ose teknike që do të …
Kryeministri i Malit të Zi Zdravko Krivokapiq të mërkurën i ka ofruar përfaqësuesve të shumicës parlamentare propozimin për rikonstruktimin e Qeverisë. Në këtë dokument …
Kryeministri i Malit të Zi Zdravko Krivokapiq të mërkurën i ka ofruar përfaqësuesve të shumicës parlamentare propozimin për rikonstruktimin e Qeverisë. Në këtë dokument …
Nënkryetarit të Qeverisë së Malit të Zi Dr. Dritan Abazoviq sot iu nda Çelësi i Qytetit të Tiranës nga ana e kryetarit të Bashkësisë, …
Nënkryetarit të Qeverisë së Malit të Zi Dr. Dritan Abazoviq sot iu nda Çelësi i Qytetit të Tiranës nga ana e kryetarit të Bashkësisë, …
Intervista e kryetarit të PD dhe deputetit te Koalicionit shqiptar “Bashkë nji za” Fatmir Gjeka për Agjencionin MINA. A keni marrë ftesë nga kryeministri …
Intervista e kryetarit të PD dhe deputetit te Koalicionit shqiptar “Bashkë nji za” Fatmir Gjeka për Agjencionin MINA. A keni marrë ftesë nga kryeministri …

Klan Kosova: MYSAFIR MUNIB ABAZI – SI E KALOI ULQINI SEZONIN VEROR

Abazoviq: FILLON KTHIMI I PRONAVE QYTETARËVE TË ULQINIT NË VALDANOS

TV Ul-info: GJELOSH GJOKAJ – “BABAI” I GRAFIKËS MODERNE

Themelohet Klaster i Bujqëve të Malit të Zi: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET NËNKRYETAR
Themelohet Klaster i Bujqëve të Malit të Zi: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET NËNKRYETAR

Në Dhomën e Tregtisë së Malit të Zi u mbajt Kuvendi Themelues i Klasterit të Prodhuesve Bujqësor nga Mali i Zi. Në Kuvendin themelues morën pjesë përfaqësuesit nga të gjitha komunat e Malit të Zi, ndërsa

Të dielën në Katërkollë: MBRËMJE PËRKUJTIMORE KUSHTUAR DRITAN KURTIT
Të dielën në Katërkollë: MBRËMJE PËRKUJTIMORE KUSHTUAR DRITAN KURTIT

Me rastin e njëvjetorit të vdekjes së kryetarit të saj Dritan Kurti, Shoqata “Ora” do të organizojë mbrëmjen përkujtimore “Një vit pa Dritanin”. Në kuadër të mbrëmjes përkujtimore do të shfaqet filmi dokumentar

Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!
Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!

“Me kënaqësi dhe lumturi hyj në Valdanos”, deklaroi kryetari i Këshillit Komunal të Lëvizjes Qytetare URA Omer Bajraktari. Ai tha që padrejtësia shumëdekadëshe më në fund po përmirësohet. “Si

BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT
BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT

I rrethuar nga fabrika dhe magazina të braktisura, gazetari i Ulqinit Mustafa Canka diskuton për zogjtë me një çift të moshuar gjerman në kriporet dikur të famshme të këtij qyteti bregdetar malazez. Me

Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”
Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”

Në kuadër të fushatës ULtra Green, të dielën, më 24 tetor 2021, në periudhën nga ora 11:00-15:00, në Ranë do të organizohet prezantimi i aktivitetet dhe shpërndarja e broshurave. Në orën 13:00, gazetarëve