Lajme nga kategoria

Politikë

Funksionarët e lartë të Partisë Demokratike të Socialistëve, Leon Gjokaj dhe Drita Llolla, janë koordinatorët e rinj të partisë për Ulqinin. Gjokaj është anëtar …
Funksionarët e lartë të Partisë Demokratike të Socialistëve, Leon Gjokaj dhe Drita Llolla, janë koordinatorët e rinj të partisë për Ulqinin. Gjokaj është anëtar …
  Deklaratë për shtypë të kryetarit të Kuvendit të Komunës së Ulqini Haxhi Sulejmani. “Drejtësia diku është fitore mbi padrejtësinë kudo”, kështu do të …
  Deklaratë për shtypë të kryetarit të Kuvendit të Komunës së Ulqini Haxhi Sulejmani. “Drejtësia diku është fitore mbi padrejtësinë kudo”, kështu do të …
Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit Haxhi Sulejmani tha se NP “Veprimtaritë Komunale” duhet të mirëmbajë qytetin e vjetër të Shasit. “Ky lokalitet …
Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit Haxhi Sulejmani tha se NP “Veprimtaritë Komunale” duhet të mirëmbajë qytetin e vjetër të Shasit. “Ky lokalitet …
Njësia e Sigurisë në Ulqin, sipas skemës së re organizative të Ministrisë së Punëve të Brendshme, do të shndërrohet në Qendër të Sigurisë, mëson …
Njësia e Sigurisë në Ulqin, sipas skemës së re organizative të Ministrisë së Punëve të Brendshme, do të shndërrohet në Qendër të Sigurisë, mëson …

Nxënësit vizituan centralin me erë në Mozhur: MBOLLËN EDHE DISA PISHA

Zjarri përfshinë ordinancën private: SHKAKTON DËME TË MËDHA MATERIALE

Ardita Rama: BIBLIOTEKA ASESI NUK MUND TË PASUROHET VETËM ME DONACIONE

Kuvendi i Malit të Zi: DO TË HETOHET “AFERA MOZHUR”

Nënkryetarja e Kuvendit të Malit të Zi Branka Boshnjak paralajmëroi inicimin e hetimit parlamentar dhe formimin e këshillit anketues për aferën “Mozhur”. Boshnjak e deklaroi këtë gjë gjatë takimit me djalin e gazetares së vrarë

Gjeka: KRIVOKAPIQ HUMBI BESIMIN, SA MË PARË TË JAP DORËHEQJEN
Gjeka: KRIVOKAPIQ HUMBI BESIMIN, SA MË PARË TË JAP DORËHEQJEN

Kryetari i Partisë Demokratike dhe deputeti në Kuvendin e Malit të Zi Fatmir Gjeka deklaroi se kryeministri i Malit të Zi Zdravko Krivokapiq duhet të jap dorëheqjen. „Ai nuk është në lartësinë e detyrës,

Kuvendi i Malit të Zi: DO TË HETOHET “AFERA MOZHUR”
Kuvendi i Malit të Zi: DO TË HETOHET “AFERA MOZHUR”

Nënkryetarja e Kuvendit të Malit të Zi Branka Boshnjak paralajmëroi inicimin e hetimit parlamentar dhe formimin e këshillit anketues për aferën “Mozhur”. Boshnjak e deklaroi këtë gjë gjatë takimit me djalin

Ekonomia e portaleve lokale të lajmeve në Ballkan: MËSIME PËR T’U MARRË NGA PORTALI UL-INFO
Ekonomia e portaleve lokale të lajmeve në Ballkan: MËSIME PËR T’U MARRË NGA PORTALI UL-INFO

Teksti u huazua nga portali Journalift.org. Shkruajnë Arta Xhelili dhe Diturie Ismaili. Biznes i fortë është ai biznes që është i planifikuar me kujdes, që ndjek tendencat e kohës dhe është i fokusuar

Bernard Çobaj: UNIVERSI MALUFIAN 2
Bernard Çobaj: UNIVERSI MALUFIAN 2

DY ZEMRA Do të doja dy zemra me pas, të parën të pandjeshme, të dytën vazhdimisht të dashuruar: këtë t’ua besoja vetëm atyre për të cilët rreh dhe me tjetrën i lumtur do të jetoja.- Amin Maluf Citimi “Unë

Situata epidemiologjike në Ulqin e mirë: TË MARTËN PA RASTE TË REJA
Situata epidemiologjike në Ulqin e mirë: TË MARTËN PA RASTE TË REJA

Situata me COVID-19 në territorin e komunës së Ulqinit është stabilizuar ditët e fundit. Të dhënat tregojnë se të martën nuk kishte raste të reja të infektimit me virusin korona. Nga Instituti për Shëndetin