Lajme nga kategoria

Sociale

Drejtoria për Punë Inspektuese ngriti 18 padi penale dhe vulosi një objekt gjatë fundjavës. Nga Drejtoria thonë se paditë penale janë ngritur për shkak …
Drejtoria për Punë Inspektuese ngriti 18 padi penale dhe vulosi një objekt gjatë fundjavës. Nga Drejtoria thonë se paditë penale janë ngritur për shkak …
Është koha që Ulqini të shkëlqejë gjatë festave të fundvitit, është kumtuar nga qeverisja lokale. Siç thuhet, së shpejti do fillojë dekorimi i qytetit. …
Është koha që Ulqini të shkëlqejë gjatë festave të fundvitit, është kumtuar nga qeverisja lokale. Siç thuhet, së shpejti do fillojë dekorimi i qytetit. …
Me qëllim të promovimit dhe fuqizimit të statusit të romëve dhe egjiptianëve në nivel lokal dhe nacional si dhe si dhe për të krijuar …
Me qëllim të promovimit dhe fuqizimit të statusit të romëve dhe egjiptianëve në nivel lokal dhe nacional si dhe si dhe për të krijuar …
Rasti i punësimit të paligjshëm në Komunën e Ulqinit, për të cilin janë akuzuar gjashtë zyrtarë në këtë vetëqeverisje lokale, do të shqyrtohet në …
Rasti i punësimit të paligjshëm në Komunën e Ulqinit, për të cilin janë akuzuar gjashtë zyrtarë në këtë vetëqeverisje lokale, do të shqyrtohet në …

Nxënësit vizituan centralin me erë në Mozhur: MBOLLËN EDHE DISA PISHA

Zjarri përfshinë ordinancën private: SHKAKTON DËME TË MËDHA MATERIALE

Ardita Rama: BIBLIOTEKA ASESI NUK MUND TË PASUROHET VETËM ME DONACIONE

Ekonomia e portaleve lokale të lajmeve në Ballkan: MËSIME PËR T’U MARRË NGA PORTALI UL-INFO
Ekonomia e portaleve lokale të lajmeve në Ballkan: MËSIME PËR T’U MARRË NGA PORTALI UL-INFO

Teksti u huazua nga portali Journalift.org. Shkruajnë Arta Xhelili dhe Diturie Ismaili. Biznes i fortë është ai biznes që është i planifikuar me kujdes, që ndjek tendencat e kohës dhe është i fokusuar

Bernard Çobaj: UNIVERSI MALUFIAN 2
Bernard Çobaj: UNIVERSI MALUFIAN 2

DY ZEMRA Do të doja dy zemra me pas, të parën të pandjeshme, të dytën vazhdimisht të dashuruar: këtë t’ua besoja vetëm atyre për të cilët rreh dhe me tjetrën i lumtur do të jetoja.- Amin Maluf Citimi “Unë

Situata epidemiologjike në Ulqin e mirë: TË MARTËN PA RASTE TË REJA
Situata epidemiologjike në Ulqin e mirë: TË MARTËN PA RASTE TË REJA

Situata me COVID-19 në territorin e komunës së Ulqinit është stabilizuar ditët e fundit. Të dhënat tregojnë se të martën nuk kishte raste të reja të infektimit me virusin korona. Nga Instituti për Shëndetin

Panairi në Tiranë: MERR PJESË EDHE ORGANIZATA TURISTIKE E ULQINIT
Panairi në Tiranë: MERR PJESË EDHE ORGANIZATA TURISTIKE E ULQINIT

Në Pallatin e Kongreseve të mërkurën u hap edicioni i 27-të i „Tirana International Fair“ me moton „One Balkan, stronger Balkans“. Në hapjen e këtij manifestimi, në të cilin morën pjesë shtatë vende të

CEDIS: TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E ULQINIT
CEDIS: TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E ULQINIT

Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 2 dhjetor, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet: Në periudhën prej orës 08 deri në 14:45: vendbanimi