Lajme nga kategoria

Sociale

Ulqini është mjedis bilingual (shqip, m/s/k/b) ku gjatë verës mund të dëgjohen edhe shumë gjuhë të tjera. Po ashtu është fakt që Ulqinakët lehtë …
Ulqini është mjedis bilingual (shqip, m/s/k/b) ku gjatë verës mund të dëgjohen edhe shumë gjuhë të tjera. Po ashtu është fakt që Ulqinakët lehtë …
Prokurorja Speciale Sanja Joviqeviq ka ngritur sot në Gjykatën e Lartë akuzën kundër ish kryetarit të Komunës së Ulqinit, Loro Nrekiq, dhe pesë bashkëpunëtorë …
Prokurorja Speciale Sanja Joviqeviq ka ngritur sot në Gjykatën e Lartë akuzën kundër ish kryetarit të Komunës së Ulqinit, Loro Nrekiq, dhe pesë bashkëpunëtorë …
Thirrjet e fundit të bëra nga inspektori policor Rudolf Elezoviq, vdekja e të cilët vazhdon të jetë mister, në ditën e zhdukjes së tij …
Thirrjet e fundit të bëra nga inspektori policor Rudolf Elezoviq, vdekja e të cilët vazhdon të jetë mister, në ditën e zhdukjes së tij …
Në SHBA ndërroi jetë Dr.Ali Mehmet Muharremi. Është i lindur në Ulqin, më 1932. Shkollën fillore (1948) e ka mbaruar në Ulqin, ndërsa shkollën …
Në SHBA ndërroi jetë Dr.Ali Mehmet Muharremi. Është i lindur në Ulqin, më 1932. Shkollën fillore (1948) e ka mbaruar në Ulqin, ndërsa shkollën …
Ekspertët gjithnjë e më shpesh paralajmërojnë për rrezikun që i kanoset zonës bregdetare nga ndryshimet klimatike, sidomos për efektin e rritjes së nivelit të …
Ekspertët gjithnjë e më shpesh paralajmërojnë për rrezikun që i kanoset zonës bregdetare nga ndryshimet klimatike, sidomos për efektin e rritjes së nivelit të …
Në Kapitullin 27, i cili ka të bëjë me mjedisin jetësor dhe ndryshimet klimatike, reformat po bëhen shumë ngadalë. Vazhdon të jetë problem i …
Në Kapitullin 27, i cili ka të bëjë me mjedisin jetësor dhe ndryshimet klimatike, reformat po bëhen shumë ngadalë. Vazhdon të jetë problem i …
Të dielën solemnisht është shënuar përfundimi i punimeve në rregullimin e mikrolokacionit pranë monumentit në Pinjesh. “Me adaptimin e shkallëve në formë tribune, vendosjen …
Të dielën solemnisht është shënuar përfundimi i punimeve në rregullimin e mikrolokacionit pranë monumentit në Pinjesh. “Me adaptimin e shkallëve në formë tribune, vendosjen …

Nxënësit vizituan centralin me erë në Mozhur: MBOLLËN EDHE DISA PISHA

Zjarri përfshinë ordinancën private: SHKAKTON DËME TË MËDHA MATERIALE

Ardita Rama: BIBLIOTEKA ASESI NUK MUND TË PASUROHET VETËM ME DONACIONE

Ekonomia e portaleve lokale të lajmeve në Ballkan: MËSIME PËR T’U MARRË NGA PORTALI UL-INFO
Ekonomia e portaleve lokale të lajmeve në Ballkan: MËSIME PËR T’U MARRË NGA PORTALI UL-INFO

Teksti u huazua nga portali Journalift.org. Shkruajnë Arta Xhelili dhe Diturie Ismaili. Biznes i fortë është ai biznes që është i planifikuar me kujdes, që ndjek tendencat e kohës dhe është i fokusuar

Bernard Çobaj: UNIVERSI MALUFIAN 2
Bernard Çobaj: UNIVERSI MALUFIAN 2

DY ZEMRA Do të doja dy zemra me pas, të parën të pandjeshme, të dytën vazhdimisht të dashuruar: këtë t’ua besoja vetëm atyre për të cilët rreh dhe me tjetrën i lumtur do të jetoja.- Amin Maluf Citimi “Unë

Situata epidemiologjike në Ulqin e mirë: TË MARTËN PA RASTE TË REJA
Situata epidemiologjike në Ulqin e mirë: TË MARTËN PA RASTE TË REJA

Situata me COVID-19 në territorin e komunës së Ulqinit është stabilizuar ditët e fundit. Të dhënat tregojnë se të martën nuk kishte raste të reja të infektimit me virusin korona. Nga Instituti për Shëndetin

Panairi në Tiranë: MERR PJESË EDHE ORGANIZATA TURISTIKE E ULQINIT
Panairi në Tiranë: MERR PJESË EDHE ORGANIZATA TURISTIKE E ULQINIT

Në Pallatin e Kongreseve të mërkurën u hap edicioni i 27-të i „Tirana International Fair“ me moton „One Balkan, stronger Balkans“. Në hapjen e këtij manifestimi, në të cilin morën pjesë shtatë vende të

CEDIS: TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E ULQINIT
CEDIS: TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E ULQINIT

Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 2 dhjetor, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet: Në periudhën prej orës 08 deri në 14:45: vendbanimi