Lajme nga kategoria

Opinion

Tyrbja në Ranë
Vizita e varreve të evlijave, dëshmorëve dhe dijetarëve për bekim dhe lutje ndaj Zotit të dashur ishte një praktikë e pranishme në të gjitha …
Tyrbja në Ranë
Vizita e varreve të evlijave, dëshmorëve dhe dijetarëve për bekim dhe lutje ndaj Zotit të dashur ishte një praktikë e pranishme në të gjitha …
Studiuesi Dr. Nail Draga, ditë më parë promovoi librin e tij të radhës “Masakra e Tivarit gjenocid kundër shqiptarëve”. Është kjo një vepër më …
Studiuesi Dr. Nail Draga, ditë më parë promovoi librin e tij të radhës “Masakra e Tivarit gjenocid kundër shqiptarëve”. Është kjo një vepër më …
Partitë politike shqiptare duhet të përfillin vullnetin e votuesit të tyre Zgjedhjet për ushtrimin e pushtetit vendor në Komunën e Ulqinit do të mbahen …
Partitë politike shqiptare duhet të përfillin vullnetin e votuesit të tyre Zgjedhjet për ushtrimin e pushtetit vendor në Komunën e Ulqinit do të mbahen …
Vazhdim i “Tregimtaria e madhe amerikane parë nëpërmes binokularit të vrojtimeve të zogjve në Kriporen e Ulqinit”. “Fiksioni është një zgjidhje, zgjidhja më e …
Vazhdim i “Tregimtaria e madhe amerikane parë nëpërmes binokularit të vrojtimeve të zogjve në Kriporen e Ulqinit”. “Fiksioni është një zgjidhje, zgjidhja më e …
Takova Filen 77-vjeçare, të bijën e Qamile Brashnjes, në shtëpinë e saj. Përderisa ajo nuk mbante në mend shumë për të kaluarën e saj, …
Takova Filen 77-vjeçare, të bijën e Qamile Brashnjes, në shtëpinë e saj. Përderisa ajo nuk mbante në mend shumë për të kaluarën e saj, …
Ballkani historikisht ka qenë qendër e konflikteve dhe urrejtjes midis popujve të tij. Para dy viteve, udhëheqësit e tre shteteve të Ballkanit Perëmndimor-Serbisë, Maqedonisë …
Ballkani historikisht ka qenë qendër e konflikteve dhe urrejtjes midis popujve të tij. Para dy viteve, udhëheqësit e tre shteteve të Ballkanit Perëmndimor-Serbisë, Maqedonisë …
Për prapambeturinë ekonomike të Komunës së Ulqinit kemi shkruar shumë herë dhe në shumicën e rasteve për një gjendje të tillë kemi fajsuar kryesisht …
Për prapambeturinë ekonomike të Komunës së Ulqinit kemi shkruar shumë herë dhe në shumicën e rasteve për një gjendje të tillë kemi fajsuar kryesisht …
Nuk ka dyshim se nismat për bashkëpunim ndërmjet shteteve të Ballkanit Perëndimor janë të mirëseardhura, veçanërishtë në situatën kur 6 shtetet e tij (Shqipëria, …
Nuk ka dyshim se nismat për bashkëpunim ndërmjet shteteve të Ballkanit Perëndimor janë të mirëseardhura, veçanërishtë në situatën kur 6 shtetet e tij (Shqipëria, …
Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN
Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq njoftoi gjatë vizitës së fundit se do të shpallet një konkurs ndërkombëtar për rregullimin e Plazhit të Vogël dhe një tunelit që do ta lidhë atë me Limanin. “Kjo

CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 6 dhe 7 shkurt, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: të hënën: në periudhën prej orës

Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT
Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT

Në fillim të Plazhit të Madh, në një sipërfaqe prej rreth 81 mijë metrash katrorë, do të ndërtohet një port peshkimi. Porti do të do të ketë dedikim të përzier, gjëgjësisht do të ketë 60  vende ankorime

OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI
OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI

Organizata Turistike e Ulqinit, nen organizimin e Organizates nacionale Turistike te Malit të Zi, po merr pjese për herë të parë në panairin e turizmit Balt Tour 2023, i cili do të mbahet në Riga nga data

TRAJNIMI I TË RINJVE PËR TË MENDUARIT KRITIK DHE TË FOLURIT PUBLIK
TRAJNIMI I TË RINJVE PËR TË MENDUARIT KRITIK DHE TË FOLURIT PUBLIK

Me pjesëmarrësit e projektit “Fuqizimi i të rinjve për edukimin mediatik dhe të menduarit kritik”, të enjten në Ulqin u realizuasesioni i trajnues i radhës. Ligjëruese në këtë aktivitet ishte gazetarja