Lajme nga kategoria

Opinion

Për dekada me radhë ishte praktikë që në gusht të fillojë grumbullimi i kristaleve të kripës. Nëse sezoni ishte i bereqetshëm, kënaqësia ishte e …
Për dekada me radhë ishte praktikë që në gusht të fillojë grumbullimi i kristaleve të kripës. Nëse sezoni ishte i bereqetshëm, kënaqësia ishte e …
I nderuar Prim Dr. Karamanaga, Te nderuar kolegë, Të dashur bashkëqytetarë. Menjëherë dua të filloj me nje falenderim të përzemërt dhe me shprehjen e …
I nderuar Prim Dr. Karamanaga, Te nderuar kolegë, Të dashur bashkëqytetarë. Menjëherë dua të filloj me nje falenderim të përzemërt dhe me shprehjen e …
Ndërtimi i një shoqërie demokratike nuk është i mundur nëse një grup shoqëror mungon ose nuk përfaqësohet sistematikisht nga procesi i vendimmarrjes politike, duke …
Ndërtimi i një shoqërie demokratike nuk është i mundur nëse një grup shoqëror mungon ose nuk përfaqësohet sistematikisht nga procesi i vendimmarrjes politike, duke …
  Pas epokës bujqësore dhe industriale, tanimë shoqëria njerëzore ka hyrë në periudhën informatike, madje edhe në atë të robotikës apo të inteligjencës artificiale. …
  Pas epokës bujqësore dhe industriale, tanimë shoqëria njerëzore ka hyrë në periudhën informatike, madje edhe në atë të robotikës apo të inteligjencës artificiale. …
  Në këtë kohë të pandemisë aktuale kanë ndryshuar shumë gjëra, shumë shprehi, shumë sjelle tonat. Ndryshe frymojmë, keqaz ndjehemi, ditë për ditë përcjellim …
  Në këtë kohë të pandemisë aktuale kanë ndryshuar shumë gjëra, shumë shprehi, shumë sjelle tonat. Ndryshe frymojmë, keqaz ndjehemi, ditë për ditë përcjellim …
Ishte fillimi i viteve të tetëdhjeta të shekullit XX, kohë kjo kur në ish-Jugosllavi jetohej mirë. Në Ulqin turizmi vendas, si edhe ai ndërkombëtar, …
Ishte fillimi i viteve të tetëdhjeta të shekullit XX, kohë kjo kur në ish-Jugosllavi jetohej mirë. Në Ulqin turizmi vendas, si edhe ai ndërkombëtar, …
Ulqin: PRONAR I “HILTONIT” NË PODGORICË DO TË NDËRTON HOTEL EKSKLUZIV NË SHTOJ
Ulqin: PRONAR I “HILTONIT” NË PODGORICË DO TË NDËRTON HOTEL EKSKLUZIV NË SHTOJ

Kompania “Normal Company” nga Podgorica ka marrë miratimin për ndërtimin e kompleksit turistik në Shtoj. Është një kompani që është pronare shumicë e hotelit ekskluziv “Hilton” në Podgoricë. Së shpejti

KF Vllaznia: PALOKA NË “OTRANT OLYMPIC”
KF Vllaznia: PALOKA NË “OTRANT OLYMPIC”

KF Vllaznia nga Shkodra bënë të ditur se ka arritur një marrëveshje me FK Otrant-Olympic – Ulqin për huazimin e futbollistit Klejdi Paloka. Periudha e huazimit do të jetë për sezonin 2022-23 dhe

Qeveria: BANKA GJERMANE JEP SI DONACION NJË MILION EURO PËR ULQIN
Qeveria: BANKA GJERMANE JEP SI DONACION NJË MILION EURO PËR ULQIN

Qeveria e Malit të Zi në seancën e saj të së mërkurës miratoi Informacionin për realizimin e projektit “Trajtimi i ujërave të zeza në komunën e Ulqinit – ndërtimi i stabilimentit për trajtimin e ujërave

Ne Qendër të Ulqinit: ZJARR NË MAGAZINËN E MALLËRAVE
Ne Qendër të Ulqinit: ZJARR NË MAGAZINËN E MALLËRAVE

Pasditën e sotme në dyqanin pranë parkingut në Merajë ka shpërthyer një zjarr në hapësirat e brendshme të tijë, konkretisht në hapësirën e cila shërbente për magazinimin e mallërave. Kryeshefi i Shërbimit

CEDIS: TË MËRKURËN DHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN DHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën dhe të enjten më 3 dhe 4 gusht, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: të mërkurën: – në periudhën