Lajme nga kategoria

Politikë

Qeveria e Malit të Zi në seancën e sotme ka miratuar vendimin për emërimin e Astrit Hoxhës sekretar shtetëror në Ministrinë e të Drejtave …
Qeveria e Malit të Zi në seancën e sotme ka miratuar vendimin për emërimin e Astrit Hoxhës sekretar shtetëror në Ministrinë e të Drejtave …
Në seancën e Qeverisë së Malit të Zi është miratuar vendimi për emërimin e Dr Agron Ibrahimit për sekretar shtetëror në Ministrinë e Punës …
Në seancën e Qeverisë së Malit të Zi është miratuar vendimi për emërimin e Dr Agron Ibrahimit për sekretar shtetëror në Ministrinë e Punës …
Nën kujdesin e Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë, Edi Rama, sot në Tiranë filloi Samiti i III i Diasporës dhe Dita Arbëreshe. Samiti do …
Nën kujdesin e Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë, Edi Rama, sot në Tiranë filloi Samiti i III i Diasporës dhe Dita Arbëreshe. Samiti do …
Gjatë vikendit me datë 14.10.2023 në qytetin e Zenicës u mbajtë turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së për të dy disciplinat, ndeshje sportive …
Gjatë vikendit me datë 14.10.2023 në qytetin e Zenicës u mbajtë turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së për të dy disciplinat, ndeshje sportive …
Partia demokratike dënon ashpër sulmin e grupit terorist në veri të Kosovës, si pasojë e të cilit humbi jetën një pjesëtar i Policisë kosovare. …
Partia demokratike dënon ashpër sulmin e grupit terorist në veri të Kosovës, si pasojë e të cilit humbi jetën një pjesëtar i Policisë kosovare. …
Në Mal të Zi nga 1 deri me 15 nëntor të këtij viti do të zhvillohet procesi i regjistrimit të pronave dhe popullsisë. Ministri …
Në Mal të Zi nga 1 deri me 15 nëntor të këtij viti do të zhvillohet procesi i regjistrimit të pronave dhe popullsisë. Ministri …
Kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari paraqiti dje në Kuvendin komunal Raportin për punën e kryetarit të Komunës së Ulqinit dhe organeve dhe …
Kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari paraqiti dje në Kuvendin komunal Raportin për punën e kryetarit të Komunës së Ulqinit dhe organeve dhe …
Në bazë të nenit 40 të Ligjit për vetëqeverisjen lokale (“Fleta Zyrtare e Malit të Zi”, nr. 02/2018, 34/19, 38/20, 50/22 dhe 84/22)dhe nenit …
Në bazë të nenit 40 të Ligjit për vetëqeverisjen lokale (“Fleta Zyrtare e Malit të Zi”, nr. 02/2018, 34/19, 38/20, 50/22 dhe 84/22)dhe nenit …

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…