Lajme nga kategoria

Politikë

  Deklaratë për shtypë të kryetarit të Kuvendit të Komunës së Ulqini Haxhi Sulejmani. “Drejtësia diku është fitore mbi padrejtësinë kudo”, kështu do të …
  Deklaratë për shtypë të kryetarit të Kuvendit të Komunës së Ulqini Haxhi Sulejmani. “Drejtësia diku është fitore mbi padrejtësinë kudo”, kështu do të …
Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit Haxhi Sulejmani tha se NP “Veprimtaritë Komunale” duhet të mirëmbajë qytetin e vjetër të Shasit. “Ky lokalitet …
Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit Haxhi Sulejmani tha se NP “Veprimtaritë Komunale” duhet të mirëmbajë qytetin e vjetër të Shasit. “Ky lokalitet …
Njësia e Sigurisë në Ulqin, sipas skemës së re organizative të Ministrisë së Punëve të Brendshme, do të shndërrohet në Qendër të Sigurisë, mëson …
Njësia e Sigurisë në Ulqin, sipas skemës së re organizative të Ministrisë së Punëve të Brendshme, do të shndërrohet në Qendër të Sigurisë, mëson …
Shefi i deritashëm i Shërbimit të Mbrojtjes dhe i Punëve të Përbashkëta në Komunën e Ulqinit, Arijan Lamoviq, është drejtori i ri i NP …
Shefi i deritashëm i Shërbimit të Mbrojtjes dhe i Punëve të Përbashkëta në Komunën e Ulqinit, Arijan Lamoviq, është drejtori i ri i NP …

Klan Kosova: MYSAFIR MUNIB ABAZI – SI E KALOI ULQINI SEZONIN VEROR

Abazoviq: FILLON KTHIMI I PRONAVE QYTETARËVE TË ULQINIT NË VALDANOS

TV Ul-info: GJELOSH GJOKAJ – “BABAI” I GRAFIKËS MODERNE

Themelohet Klaster i Bujqëve të Malit të Zi: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET NËNKRYETAR
Themelohet Klaster i Bujqëve të Malit të Zi: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET NËNKRYETAR

Në Dhomën e Tregtisë së Malit të Zi u mbajt Kuvendi Themelues i Klasterit të Prodhuesve Bujqësor nga Mali i Zi. Në Kuvendin themelues morën

Të dielën në Katërkollë: MBRËMJE PËRKUJTIMORE KUSHTUAR DRITAN KURTIT
Të dielën në Katërkollë: MBRËMJE PËRKUJTIMORE KUSHTUAR DRITAN KURTIT

Me rastin e njëvjetorit të vdekjes së kryetarit të saj Dritan Kurti, Shoqata “Ora” do të organizojë mbrëmjen përkujtimore “Një vit pa Dritanin”. Në kuadër

Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!
Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!

“Me kënaqësi dhe lumturi hyj në Valdanos”, deklaroi kryetari i Këshillit Komunal të Lëvizjes Qytetare URA Omer Bajraktari. Ai tha që padrejtësia shumëdekadëshe më në

BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT
BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT

I rrethuar nga fabrika dhe magazina të braktisura, gazetari i Ulqinit Mustafa Canka diskuton për zogjtë me një çift të moshuar gjerman në kriporet dikur

Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”
Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”

Në kuadër të fushatës ULtra Green, të dielën, më 24 tetor 2021, në periudhën nga ora 11:00-15:00, në Ranë do të organizohet prezantimi i aktivitetet