Lajme nga kategoria

Politikë

Deputeti i Koalicionit Shqiptar “Bashkë një za” dhe lideri i Partisë Demokratike Fatmir Gjeka do ta pyes kryetarin e Qeverisë së Malit të Zi …
Deputeti i Koalicionit Shqiptar “Bashkë një za” dhe lideri i Partisë Demokratike Fatmir Gjeka do ta pyes kryetarin e Qeverisë së Malit të Zi …
Kryetari i Komunës së Ulqinit Aleksandër Daboviq emëroi këtë javë ushtruesit e detyrës të sekretarëve në sekretariatet e administratës lokale. Funksionin e sekretarit për …
Kryetari i Komunës së Ulqinit Aleksandër Daboviq emëroi këtë javë ushtruesit e detyrës të sekretarëve në sekretariatet e administratës lokale. Funksionin e sekretarit për …
Deri në fund të muajit do të mbahet edhe një mbledhje e Kuvendit të Komunës së Ulqinit, është rënë dakord në mbledhjen e Kolegjiumit …
Deri në fund të muajit do të mbahet edhe një mbledhje e Kuvendit të Komunës së Ulqinit, është rënë dakord në mbledhjen e Kolegjiumit …
Deputeti i Koalicionit Shqiptar „Bashkë një za“ dhe lideri i Partisë Demokratike Fatmir Gjeka tha se e përjavshmja në gjuhën shqipe, „Koha Javore“, duhet …
Deputeti i Koalicionit Shqiptar „Bashkë një za“ dhe lideri i Partisë Demokratike Fatmir Gjeka tha se e përjavshmja në gjuhën shqipe, „Koha Javore“, duhet …
Arkitekti nga Ulqini, Valon Buzuku, deklaroi se ai nuk qëndroj mbrapa grupit në FB “Ulcinjska lista” (në shqip – Lista e Ulqinit), në të …
Arkitekti nga Ulqini, Valon Buzuku, deklaroi se ai nuk qëndroj mbrapa grupit në FB “Ulcinjska lista” (në shqip – Lista e Ulqinit), në të …
Kryetari i Këshillit Komunal të Partisë Socialdemokratike dhe këshilltari në Parlamentin vendor Naser Resulbegoviq do t’i dërgojë kryetarit të Kuvendit të Komunës së Ulqinit Haxhi Sulejmanit …
Kryetari i Këshillit Komunal të Partisë Socialdemokratike dhe këshilltari në Parlamentin vendor Naser Resulbegoviq do t’i dërgojë kryetarit të Kuvendit të Komunës së Ulqinit Haxhi Sulejmanit …
Me ftesë të Partisë Demokratike, një delegacion i lartë i Partisë Demokratike të Kosovës, i përbërë nga deputeti dhe nënkryetari i partisë Memli Krasniqi …
Me ftesë të Partisë Demokratike, një delegacion i lartë i Partisë Demokratike të Kosovës, i përbërë nga deputeti dhe nënkryetari i partisë Memli Krasniqi …

Klan Kosova: MYSAFIR MUNIB ABAZI – SI E KALOI ULQINI SEZONIN VEROR

Abazoviq: FILLON KTHIMI I PRONAVE QYTETARËVE TË ULQINIT NË VALDANOS

TV Ul-info: GJELOSH GJOKAJ – “BABAI” I GRAFIKËS MODERNE

Themelohet Klaster i Bujqëve të Malit të Zi: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET NËNKRYETAR
Themelohet Klaster i Bujqëve të Malit të Zi: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET NËNKRYETAR

Në Dhomën e Tregtisë së Malit të Zi u mbajt Kuvendi Themelues i Klasterit të Prodhuesve Bujqësor nga Mali i Zi. Në Kuvendin themelues morën pjesë përfaqësuesit nga të gjitha komunat e Malit të Zi, ndërsa

Të dielën në Katërkollë: MBRËMJE PËRKUJTIMORE KUSHTUAR DRITAN KURTIT
Të dielën në Katërkollë: MBRËMJE PËRKUJTIMORE KUSHTUAR DRITAN KURTIT

Me rastin e njëvjetorit të vdekjes së kryetarit të saj Dritan Kurti, Shoqata “Ora” do të organizojë mbrëmjen përkujtimore “Një vit pa Dritanin”. Në kuadër të mbrëmjes përkujtimore do të shfaqet filmi dokumentar

Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!
Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!

“Me kënaqësi dhe lumturi hyj në Valdanos”, deklaroi kryetari i Këshillit Komunal të Lëvizjes Qytetare URA Omer Bajraktari. Ai tha që padrejtësia shumëdekadëshe më në fund po përmirësohet. “Si

BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT
BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT

I rrethuar nga fabrika dhe magazina të braktisura, gazetari i Ulqinit Mustafa Canka diskuton për zogjtë me një çift të moshuar gjerman në kriporet dikur të famshme të këtij qyteti bregdetar malazez. Me

Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”
Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”

Në kuadër të fushatës ULtra Green, të dielën, më 24 tetor 2021, në periudhën nga ora 11:00-15:00, në Ranë do të organizohet prezantimi i aktivitetet dhe shpërndarja e broshurave. Në orën 13:00, gazetarëve