Lajme nga kategoria

Studime rasti

Shkruan: Arian Marini Në demokracitë përfaqësuese, pjesëmarrja e drejtpërdrejtë e qytetarëve është e një rëndësie të veçantë pasi forcon vetë themelet mbi të cilat …
Shkruan: Arian Marini Në demokracitë përfaqësuese, pjesëmarrja e drejtpërdrejtë e qytetarëve është e një rëndësie të veçantë pasi forcon vetë themelet mbi të cilat …
Bashkësitë lokale përfaqësojnë një formë të drejtpërdrejtë të përfshirjes së qytetarëve në kryerjen e punëve publike dhe në krijimin e politikave publike në nivel …
Bashkësitë lokale përfaqësojnë një formë të drejtpërdrejtë të përfshirjes së qytetarëve në kryerjen e punëve publike dhe në krijimin e politikave publike në nivel …
Shkruan: Arian Marini HYRJE Të drejtat e njeriut janë të patjetërsueshme për të gjitha qeniet njerëzore, pavarësisht nga “kombësia, gjinia, origjina kombëtare ose etnike, …
Shkruan: Arian Marini HYRJE Të drejtat e njeriut janë të patjetërsueshme për të gjitha qeniet njerëzore, pavarësisht nga “kombësia, gjinia, origjina kombëtare ose etnike, …
Studimin e plotë mund ta shkarkoni duke klikuar në VEGËZËN Fjala hyrëse Plotë shtatë vjet (1927 – 1934) iu deshën ndërtuesve të Kripores që …
Studimin e plotë mund ta shkarkoni duke klikuar në VEGËZËN Fjala hyrëse Plotë shtatë vjet (1927 – 1934) iu deshën ndërtuesve të Kripores që …

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…