Lajme nga kategoria

Servis

Hoteli “OLEA”, i cili ndodhet në Polë të Ulqinit dhe ka cilësi 4*, ka shpallur nevojën për një kuzhinier kryesor dhe ndihmësit të tij, …
Hoteli “OLEA”, i cili ndodhet në Polë të Ulqinit dhe ka cilësi 4*, ka shpallur nevojën për një kuzhinier kryesor dhe ndihmësit të tij, …
Caffe Pizzeria “Timoni” shpalli nevojën për dy pozicione të përhershme. Siç thuhet, restoranti i njohur në Ranë ka nevojë për një kamarier dhe një …
Caffe Pizzeria “Timoni” shpalli nevojën për dy pozicione të përhershme. Siç thuhet, restoranti i njohur në Ranë ka nevojë për një kamarier dhe një …
Ju ofrojmë çmimet më të volitshëm, më të ulëta nga asortimani ynë të produkteve. Mund të porositni produktet ne adresen tuaj të shtepisë: 067 …
Ju ofrojmë çmimet më të volitshëm, më të ulëta nga asortimani ynë të produkteve. Mund të porositni produktet ne adresen tuaj të shtepisë: 067 …
Duke filluar nga 999 euro për çelës – Ti merr gjithçka brenda. +382 69 154180 Hotel Mediteran Ulcinj – Ulqin https://www.facebook.com/photo?fbid=5362660407189709&set=pcb.5362662537189496 …
Duke filluar nga 999 euro për çelës – Ti merr gjithçka brenda. +382 69 154180 Hotel Mediteran Ulcinj – Ulqin https://www.facebook.com/photo?fbid=5362660407189709&set=pcb.5362662537189496 …
+382 69 154180 (Hotel Mediteran Ulcinj – Ulqin) Duke filluar nga 999 euro për çelës – Ti merr gjithçka brenda. https://www.facebook.com/photo?fbid=5362660407189709&set=pcb.5362662537189496 …
+382 69 154180 (Hotel Mediteran Ulcinj – Ulqin) Duke filluar nga 999 euro për çelës – Ti merr gjithçka brenda. https://www.facebook.com/photo?fbid=5362660407189709&set=pcb.5362662537189496 …
SuanPan është një program edukativ dhe zhvillimor që shërben si potencial për fëmijët në periudhën e zhvillimit. Përmes numëratorit shërben për fëmijet në përmisimin …
SuanPan është një program edukativ dhe zhvillimor që shërben si potencial për fëmijët në periudhën e zhvillimit. Përmes numëratorit shërben për fëmijet në përmisimin …
Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Libraria „Ulqini“: U mbajt takimi me gazetarin Adriatik Kelmendi
Libraria „Ulqini“: U mbajt takimi me gazetarin Adriatik Kelmendi

Gazetari, publicisti e shkrimtari kosovar Adriatik Kelmendi ishte protagonisti i natës së mbrëmshme në Librarinë ” Ulqini”. Si nip i këtij qyteti, Adriatiku mblodhi një numër të madh të familjarëve,

Zgjedhjet presidenciale: SI VOTOI ULQINI NË RAUNDIN E PARË?
Zgjedhjet presidenciale: SI VOTOI ULQINI NË RAUNDIN E PARË?

Në Mal të Zi dje u mbajt raundi i parë i zgjedhjeve presidenciale, në të cilat garuan shtatë kandidatë. Në raundin e dytë do të jenë kandidatët e PDS Milo Gjukanoviq dhe Evropa Sad Jakov Milatoviq. Sipas

Globus Art: TË SHTUNËN FESTUAN 10-VJETORIN E THEMELIMIT TË SHOQATËS
Globus Art: TË SHTUNËN FESTUAN 10-VJETORIN E THEMELIMIT TË SHOQATËS

Shoqata e Artisteve dhe Artizaneve “GLOBUS ART” me qender ne Ulqin njeherit dhe drejtuese e grupit me te madhe te Artizaneve ne Ballkanin Perendimor dje ne HAJDARI FAMILY PUBLIC PARK ne ZENELAJ

Drejtori i Ndihmës së Shpejtë, Nikoviq: FALEMINDERIT KOMUNËS SË ULQINIT DHE FONDACIONEVE “ULQINI PËR ULQIN” , “ANA E MALIT” DHE “KRAJA” PËR DONACIONIN
Drejtori i Ndihmës së Shpejtë, Nikoviq: FALEMINDERIT KOMUNËS SË ULQINIT DHE FONDACIONEVE “ULQINI PËR ULQIN” , “ANA E MALIT” DHE “KRAJA” PËR DONACIONIN

Komuna e Ulqinit, në krye me kryetarin Omer Bajraktari , fondacionet “Ulqini për Ulqin”, “Ana e Malit” dhe “Kraja”, i dhuruan Entit për Ndihmën e Shpejtë Mjekësore të

Sukses i ri i sportistëve tonë: 47 MEDALJE PËR KLUBIN E KARATESË “ULQINI” NË TURNEUN “ZETA OPEN 2023”
Sukses i ri i sportistëve tonë: 47 MEDALJE PËR KLUBIN E KARATESË “ULQINI” NË TURNEUN “ZETA OPEN 2023”

Më 23.10.2022, Klubi i karatesë “Ulqini” mori pjesë në turneun ndërkombëtar të karatesë “ZETA OPEN 2023” në Zetë. Garuesit e KK “Ulqini” arritën të fitojnë numrin më të madh të medaljeve nga të gjithë