Lajme nga kategoria

Servis

Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) kanë thënë për Portalin Ul-info që të enjten, më 7 tetor, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet: …
Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) kanë thënë për Portalin Ul-info që të enjten, më 7 tetor, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet: …
Nga SIstemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) kanë thënë për Portalin Ul-info që të martën dhe të mërkurën, më 5 dhe 6 tetor, pa energji …
Nga SIstemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) kanë thënë për Portalin Ul-info që të martën dhe të mërkurën, më 5 dhe 6 tetor, pa energji …
Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 30 shtator, pa energji elektrike, në periudhën prej orës 08 …
Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 30 shtator, pa energji elektrike, në periudhën prej orës 08 …
Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, më 29 shtator, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:: Në …
Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, më 29 shtator, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:: Në …
Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 16 shtator, pa energji elektrike, në periudhën prej orës 08 …
Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 16 shtator, pa energji elektrike, në periudhën prej orës 08 …
Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 6 dhe 7 shtator, pa energji elektrike …
Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 6 dhe 7 shtator, pa energji elektrike …
Një nga kompanitë më të mëdha turke, “Dogus Grup”, do të ndërtojë hotelin “Galeb” në Ulqin, mëson Portali Ul-info. Drejtuesit e kësaj kompanie të …
Një nga kompanitë më të mëdha turke, “Dogus Grup”, do të ndërtojë hotelin “Galeb” në Ulqin, mëson Portali Ul-info. Drejtuesit e kësaj kompanie të …
Për shkak të prishjes në tubacionin tranzitor më 10.08.2021 (të martën) prej orës 08:00 deri në 18:00, pa ujë do të jenë vendbanimet: Gaç, …
Për shkak të prishjes në tubacionin tranzitor më 10.08.2021 (të martën) prej orës 08:00 deri në 18:00, pa ujë do të jenë vendbanimet: Gaç, …
Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 9 dhe 10 gusht, pa energji elektrike …
Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 9 dhe 10 gusht, pa energji elektrike …

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…