Lajme nga kategoria

Opinione

Shasi është qyteti i vdekur më atraktiv në bregdetin e Adriatikut, burim i pashtershëm për arkeologët dhe historianët, dëshmitar i vazhdimësisë mijëvjeçare të jetës …
Shasi është qyteti i vdekur më atraktiv në bregdetin e Adriatikut, burim i pashtershëm për arkeologët dhe historianët, dëshmitar i vazhdimësisë mijëvjeçare të jetës …
Propaganda dhe agjitimi janë aktivitete të domosdoshme për partitë politike ne periudhën parazgjedhore. Nga këto në një përqindje të madhe varet suksesi ose mossuksesi …
Propaganda dhe agjitimi janë aktivitete të domosdoshme për partitë politike ne periudhën parazgjedhore. Nga këto në një përqindje të madhe varet suksesi ose mossuksesi …
Bernard Çobaj sjell në shqip shkrimin e Yuval Noah Hararit për revistën The Economist Arritja më e madhe politike e njerëzimit ka qenë zvogëlimi …
Bernard Çobaj sjell në shqip shkrimin e Yuval Noah Hararit për revistën The Economist Arritja më e madhe politike e njerëzimit ka qenë zvogëlimi …
Tivari (Antivari, Antibareos, Bar) ishte qendra shpirtërore dhe shtetërore e Dioklesë, qytet i cili, njëjtë si Ulqini dhe Shasi, kishte monedhën e vet, stemën, …
Tivari (Antivari, Antibareos, Bar) ishte qendra shpirtërore dhe shtetërore e Dioklesë, qytet i cili, njëjtë si Ulqini dhe Shasi, kishte monedhën e vet, stemën, …
Humanizmi është e vetmja – do të shkoja aq larg sa të thosha rezistenca përfundimtare – që kemi ndaj praktikave dhe padrejtësive çnjerëzore që …
Humanizmi është e vetmja – do të shkoja aq larg sa të thosha rezistenca përfundimtare – që kemi ndaj praktikave dhe padrejtësive çnjerëzore që …
Autori Agim Baçi bisedoi me publikun në Librarinë Ulqini lidhur me efektet e leximit në ndërgjegjësimin kombëtar e social. Ai preku temën e identitetit, …
Autori Agim Baçi bisedoi me publikun në Librarinë Ulqini lidhur me efektet e leximit në ndërgjegjësimin kombëtar e social. Ai preku temën e identitetit, …
Në aspektin e marketingut, shumë qytete formojnë politikat e tyre kulturore dhe turistike duke krijuar një mit për veten e tyre. Ulqinit vërtet nuk …
Në aspektin e marketingut, shumë qytete formojnë politikat e tyre kulturore dhe turistike duke krijuar një mit për veten e tyre. Ulqinit vërtet nuk …

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer

„Bletarët e Ulqinit“: „DITËT E MJALTIT“ EDHE NË ULQIN
„Bletarët e Ulqinit“: „DITËT E MJALTIT“ EDHE NË ULQIN

Shoqata “Bletarët e Ulqinit” kanë deklaruar gatishmërinë që në gjysmën e dytë të këtij muaji të organizojnë manifestimin “Ditët e Mjaltit“. Siç kanë thënë, janë bërë kontakte me Organizatën Turistike dhe

Plazha i madhe: U MBYT NJË DJALË NGA KOSOVA
Plazha i madhe: U MBYT NJË DJALË NGA KOSOVA

Plazha e Madhe po merr viktima edhe këtë vit. Siç njofton Prokuroria e Shtetit, të mërkurën është mbytur një djalë njëmbëdhjetë vjeçar nga Prizreni. “Sipas urdhrit të Prokurorisë është kryer autopsia dhe

Katër skenarët që e presin Malin e Zi: Intervistë me ministrin Fatmir Gjeka
Katër skenarët që e presin Malin e Zi: Intervistë me ministrin Fatmir Gjeka

Marrëveshja shumë e përfolur mes Qeverisë së Malit të Zi dhe Kishës Ortodokse Serbe e cila u nënshkrua më 3 gusht mund të jetë shkas që vetëm pas tre muajve të rrëzohet Qeveria e udhëhequr nga Drian Abazoviç,

Art Club: Ismail Doda – Përurimi i librit “Balada popullore…” – Njoftim për media
Art Club: Ismail Doda – Përurimi i librit “Balada popullore…” – Njoftim për media

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Bashkësinë Lokale – Ostros do të organizojnë përurimin e librit “Balada popullore të shqiptarëve në Malin e Zi” të autorit Ismail Doda.