Lajme nga kategoria

Shkruajmë

Në aspektin e marketingut, shumë qytete formojnë politikat e tyre kulturore dhe turistike duke krijuar një mit për veten e tyre. Ulqinit vërtet nuk …
Në aspektin e marketingut, shumë qytete formojnë politikat e tyre kulturore dhe turistike duke krijuar një mit për veten e tyre. Ulqinit vërtet nuk …
Mërgimi është çuditërisht tërheqës për tu menduar, por i tmerrshëm për t’u përjetuar. Paraqet  përçarjen e pashërueshme të detyruar midis një qenieje njerëzore dhe …
Mërgimi është çuditërisht tërheqës për tu menduar, por i tmerrshëm për t’u përjetuar. Paraqet  përçarjen e pashërueshme të detyruar midis një qenieje njerëzore dhe …
“Edhe pse gjatë viteve të fundit vërehet avancimi i pozitës së popullatës rome dhe egjiptiane (RE), ato në Mal të Zi vazhdojnë të ballafaqohet …
“Edhe pse gjatë viteve të fundit vërehet avancimi i pozitës së popullatës rome dhe egjiptiane (RE), ato në Mal të Zi vazhdojnë të ballafaqohet …
Krahina e qyteteve Ulqin dhe Tivar është një mikrokozmos i llojit të vet me një eksperiencë mijëvjeçare të diversitetit shoqëror, kulturor, etnik, fetar dhe …
Krahina e qyteteve Ulqin dhe Tivar është një mikrokozmos i llojit të vet me një eksperiencë mijëvjeçare të diversitetit shoqëror, kulturor, etnik, fetar dhe …
Titull mjaft i çuditshëm! E di… Plotësisht me të drejtë e keni të gjithë që e hapët për ta lexuar. Ajo që e bashkon …
Titull mjaft i çuditshëm! E di… Plotësisht me të drejtë e keni të gjithë që e hapët për ta lexuar. Ajo që e bashkon …
Nga ndikimi i fortë i pandemisë së virusit COVID-19 në ekonominë malazeze gjatë vitit 2020, në kushtet e varësisë së lartë që ky vend …
Nga ndikimi i fortë i pandemisë së virusit COVID-19 në ekonominë malazeze gjatë vitit 2020, në kushtet e varësisë së lartë që ky vend …
Kalendari shpirtëror islam nënkupton kronologjinë e ngjarjeve historike me rendësi i cili shtrihet përgjatë historisë që nga fillimi i vargut të profetëve/pejgamberëve e deri …
Kalendari shpirtëror islam nënkupton kronologjinë e ngjarjeve historike me rendësi i cili shtrihet përgjatë historisë që nga fillimi i vargut të profetëve/pejgamberëve e deri …

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare
New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare

Kryeministri malazez Dritan Abazoviq i cili ndodhet për një vizitë disaditore në Nju Jork, pjesëmarrjen në sesionin e 77-të të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara (OKB), zhvilloi një sërë

Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”
Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”

Menjëherë pas normalizimit të Portalit të Prokurimit Publik, Komuna e Ulqinit shpalli tender për asfaltimin e rrugëve në territorin e kësaj vetëqeverisje lokale. Siç thuhet në ftesë, vlera totale e këtyre

Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE
Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE

Të gjithë i kujtojmë vitet e fëmijërisë dhe ndër kujtimet që nuk i harrojmë asnjëherë janë lojërat me shokët e shoqet dhe aventurat e bukura të asaj moshe. Sot fëmijët tanë përballen me një përvojë tërësisht

Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM
Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM

Në hotelin Otrant, me inicjativë të Organizatës Turistike të Ulqinit, është organizuar takimi ndërmjetafaristëveturistik të qytetit, udhëheqësisë së Komunës, dhe ndërmarrjes sh.p.k. “Veprimtaritë Komunale”.

TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË
TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË

Të shtunën me datë 24.09.2022 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Hadzici friends” në sportin e Taekwondo-së për të dy disciplinat, Ndeshje dhe Forma. Ky aktivitet i Taekwodo-së mblodhi