Lajme nga kategoria

Sociale

Kryqi i Kuq i Ulqinit të hënën më 4 dhjetor organizon një aksion vullnetar të dhurimit të gjakut në ambientet e gjimnazit “Vëllazërim-Bashkim” Ulqin. …
Kryqi i Kuq i Ulqinit të hënën më 4 dhjetor organizon një aksion vullnetar të dhurimit të gjakut në ambientet e gjimnazit “Vëllazërim-Bashkim” Ulqin. …
Në hotelin “Nobel” në Ulqin, Instituti Punta ka organizuar dy punëtori njëditore me bashkësitë lokale të komunës së Ulqinit. Me atë rast, ligjëruesi Marko …
Në hotelin “Nobel” në Ulqin, Instituti Punta ka organizuar dy punëtori njëditore me bashkësitë lokale të komunës së Ulqinit. Me atë rast, ligjëruesi Marko …
Sh.p.k “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”-Ulqin lajmëron të gjithë qytetarët se për shkakë tē reshjeve të shumta të shiut ka ardhë deri te turbullimi i ujit. …
Sh.p.k “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”-Ulqin lajmëron të gjithë qytetarët se për shkakë tē reshjeve të shumta të shiut ka ardhë deri te turbullimi i ujit. …
Më 19 tetor të këtij viti janë mbushur 20 vjet nga lumturimi i misionares shqiptare, Nënë Terezës. Këtë  simbol shqiptar dhe botëror të solidaritetit …
Më 19 tetor të këtij viti janë mbushur 20 vjet nga lumturimi i misionares shqiptare, Nënë Terezës. Këtë  simbol shqiptar dhe botëror të solidaritetit …
Mali i Zi është i vetmi vend në Mesdhe që importon kripë. Ndërmarrja më e vjetër në Ulqin, e themeluar në vitin 1934, dhe …
Mali i Zi është i vetmi vend në Mesdhe që importon kripë. Ndërmarrja më e vjetër në Ulqin, e themeluar në vitin 1934, dhe …
Rreth 40 gra dhe vajza nga të gjitha bashkësitë lokale të komunës së Ulqinit morën pjesë në trajnimin dyditorë për gratë nga bashkësitë lokale …
Rreth 40 gra dhe vajza nga të gjitha bashkësitë lokale të komunës së Ulqinit morën pjesë në trajnimin dyditorë për gratë nga bashkësitë lokale …
Njoftim publik.   Komuna e Ulqinit njofton se më 19 tetor ka filluar puna për projektin e rëndësishëm për përmirësimin e infrastrukturës së ujësjellës …
Njoftim publik.   Komuna e Ulqinit njofton se më 19 tetor ka filluar puna për projektin e rëndësishëm për përmirësimin e infrastrukturës së ujësjellës …
Reagimi publik i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve lidhur me situatën e fundit të ndodhur në ndeshjen sportive të futbollit në Mal të Zi.   …
Reagimi publik i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve lidhur me situatën e fundit të ndodhur në ndeshjen sportive të futbollit në Mal të Zi.   …
Të enjten, më 12 tetor, në hotelin “Nobel” në Ulqin, shoqata joqeveritare “Instituti Punta” organizoi trajnimin për forumet e grave të partive politike në …
Të enjten, më 12 tetor, në hotelin “Nobel” në Ulqin, shoqata joqeveritare “Instituti Punta” organizoi trajnimin për forumet e grave të partive politike në …

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…