Lajme nga kategoria

Sociale

Nga ora 17:00 ju presin kolegët nga Monticola të cilët do t’ju njoftojnë me botën e shpendëve në Kriporen e Ulqinit. Lusim të gjithë …
Nga ora 17:00 ju presin kolegët nga Monticola të cilët do t’ju njoftojnë me botën e shpendëve në Kriporen e Ulqinit. Lusim të gjithë …
  Në konferencën për media, OJQ Horizonti i Ri promovoiudhëzuesin dygjuhësh “TË KUPTUARIT E NDËRKULTURALITETIT” duke përmbyllur kështu projektin“Komunikimi ndërkulturor i të rinjve: sfidat …
  Në konferencën për media, OJQ Horizonti i Ri promovoiudhëzuesin dygjuhësh “TË KUPTUARIT E NDËRKULTURALITETIT” duke përmbyllur kështu projektin“Komunikimi ndërkulturor i të rinjve: sfidat …
Komuna e Ulqinit nuk do të legalizojë apo lëshojë leje për ndërtimin e objektit në pjesën jugore të Kalasë, mëson Portali Ul-info. Një qëndrim …
Komuna e Ulqinit nuk do të legalizojë apo lëshojë leje për ndërtimin e objektit në pjesën jugore të Kalasë, mëson Portali Ul-info. Një qëndrim …
Bashkësia Islame në Ulqin, tre anëtarëve të Departamentit të Sigurisë në Ulqin, ndau mirënjohje. Bëhet fjalë për Ivan Dragojeviqin, Andrijan Briskoviqin dhe Anes Kurpejoviqin …
Bashkësia Islame në Ulqin, tre anëtarëve të Departamentit të Sigurisë në Ulqin, ndau mirënjohje. Bëhet fjalë për Ivan Dragojeviqin, Andrijan Briskoviqin dhe Anes Kurpejoviqin …
Drejtori i Organizatës Turistike të Ulqinit Gzim Hajdinaga dhe bashkëpunëtorët e tij të martën dorëzuan një donacion të vlefshëm prej rreth 200 titujsh “Librarisë …
Drejtori i Organizatës Turistike të Ulqinit Gzim Hajdinaga dhe bashkëpunëtorët e tij të martën dorëzuan një donacion të vlefshëm prej rreth 200 titujsh “Librarisë …
Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën më 31 gusht, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: …
Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën më 31 gusht, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: …
Emigrantët në SHBA, Dina dhe Ahmet Kurmemaj, kanë dhuruar sot një donacion prej 100 mijë dollarësh për diabetikët përmes fondacionit “Trojet tona“. Bëhet fjalë …
Emigrantët në SHBA, Dina dhe Ahmet Kurmemaj, kanë dhuruar sot një donacion prej 100 mijë dollarësh për diabetikët përmes fondacionit “Trojet tona“. Bëhet fjalë …

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”
Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”

Menjëherë pas normalizimit të Portalit të Prokurimit Publik, Komuna e Ulqinit shpalli tender për asfaltimin e rrugëve në territorin e kësaj vetëqeverisje lokale. Siç thuhet në ftesë, vlera totale e këtyre

Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE
Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE

Të gjithë i kujtojmë vitet e fëmijërisë dhe ndër kujtimet që nuk i harrojmë asnjëherë janë lojërat me shokët e shoqet dhe aventurat e bukura të asaj moshe. Sot fëmijët tanë përballen me një përvojë tërësisht

Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM
Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM

Në hotelin Otrant, me inicjativë të Organizatës Turistike të Ulqinit, është organizuar takimi ndërmjetafaristëveturistik të qytetit, udhëheqësisë së Komunës, dhe ndërmarrjes sh.p.k. “Veprimtaritë Komunale”.

TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË
TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË

Të shtunën me datë 24.09.2022 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Hadzici friends” në sportin e Taekwondo-së për të dy disciplinat, Ndeshje dhe Forma. Ky aktivitet i Taekwodo-së mblodhi

Harasani: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ MAHNITI TË PRANISHMIT NË KOMBET E BASHKUARA DHE NA BËRI KRENAR
Harasani: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ MAHNITI TË PRANISHMIT NË KOMBET E BASHKUARA DHE NA BËRI KRENAR

Zëvendës Sekretari i Përgjithshëm i Qeverisë së Malit të Zi, mr Ilir Harasani, i cili është pjesë e delegacionit shtetëror që ndodhet për vizitë zyrtare në SHBA dhe në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve