Lajme nga kategoria

Sociale

Në territorin e komunës së Ulqinit regjistrimi i popullsisë, amvisërive dhe banesave deri më tani është duke ecur pa probleme dhe janë regjistruar rreth …
Në territorin e komunës së Ulqinit regjistrimi i popullsisë, amvisërive dhe banesave deri më tani është duke ecur pa probleme dhe janë regjistruar rreth …
Në klasën e parë mësuesi dhe prindi na kanë mësuar se shkolla është shtëpia jonë e dytë, një vend edukimi, çerdhe e diturisë, një …
Në klasën e parë mësuesi dhe prindi na kanë mësuar se shkolla është shtëpia jonë e dytë, një vend edukimi, çerdhe e diturisë, një …
OJQ “SOS telefoni për gra dhe fëmijë,viktima të dhunës në familje” nga 25 nëntori ka filluar fushatën “16 ditë aktivizëm” e cila do të …
OJQ “SOS telefoni për gra dhe fëmijë,viktima të dhunës në familje” nga 25 nëntori ka filluar fushatën “16 ditë aktivizëm” e cila do të …
Në hotelin “Nobel” në Ulqin, Instituti Punta ka organizuar dy punëtori njëditore me bashkësitë lokale të komunës së Ulqinit. Me atë rast, ligjëruesi Marko …
Në hotelin “Nobel” në Ulqin, Instituti Punta ka organizuar dy punëtori njëditore me bashkësitë lokale të komunës së Ulqinit. Me atë rast, ligjëruesi Marko …
Sh.p.k “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”-Ulqin lajmëron të gjithë qytetarët se për shkakë tē reshjeve të shumta të shiut ka ardhë deri te turbullimi i ujit. …
Sh.p.k “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”-Ulqin lajmëron të gjithë qytetarët se për shkakë tē reshjeve të shumta të shiut ka ardhë deri te turbullimi i ujit. …
Më 19 tetor të këtij viti janë mbushur 20 vjet nga lumturimi i misionares shqiptare, Nënë Terezës. Këtë  simbol shqiptar dhe botëror të solidaritetit …
Më 19 tetor të këtij viti janë mbushur 20 vjet nga lumturimi i misionares shqiptare, Nënë Terezës. Këtë  simbol shqiptar dhe botëror të solidaritetit …
Mali i Zi është i vetmi vend në Mesdhe që importon kripë. Ndërmarrja më e vjetër në Ulqin, e themeluar në vitin 1934, dhe …
Mali i Zi është i vetmi vend në Mesdhe që importon kripë. Ndërmarrja më e vjetër në Ulqin, e themeluar në vitin 1934, dhe …
Rreth 40 gra dhe vajza nga të gjitha bashkësitë lokale të komunës së Ulqinit morën pjesë në trajnimin dyditorë për gratë nga bashkësitë lokale …
Rreth 40 gra dhe vajza nga të gjitha bashkësitë lokale të komunës së Ulqinit morën pjesë në trajnimin dyditorë për gratë nga bashkësitë lokale …

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…