Lajme nga kategoria

Sociale

Disa qindra qytetarë të Ulqinit, prindër dhe fëmijë, si dhe drejtues të komunës, ishin të pranishëm në hapjen solemne të Këndit të lojërave për …
Disa qindra qytetarë të Ulqinit, prindër dhe fëmijë, si dhe drejtues të komunës, ishin të pranishëm në hapjen solemne të Këndit të lojërave për …
Punëtorët e hotel “Otrantit” kanë shprehur sot pakënaqësinë me vendimin e Gjykatës themelore në Ulqin me të cilën pjesërisht janë pranuar kërkesat e tyre. …
Punëtorët e hotel “Otrantit” kanë shprehur sot pakënaqësinë me vendimin e Gjykatës themelore në Ulqin me të cilën pjesërisht janë pranuar kërkesat e tyre. …
Sekretari i Sekretariatit për mbrojtjen e të drejtave pronësore të komunës Gëzim Haxhibeti ka thënë që komuna e Ulqinit ka dorëzuar padi në vendimin …
Sekretari i Sekretariatit për mbrojtjen e të drejtave pronësore të komunës Gëzim Haxhibeti ka thënë që komuna e Ulqinit ka dorëzuar padi në vendimin …
Nga Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare kanë njoftuar që në fillim të nëntorit prokurorit kompetent shtetëror i dorëzuan 41 padi për …
Nga Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare kanë njoftuar që në fillim të nëntorit prokurorit kompetent shtetëror i dorëzuan 41 padi për …
Monitoring grupi Ulqin (MogUl) dhe MANS-i kanë prezantuar sot në hotelin “Mediteran” raportet e veta për “Menaxhimin e të mirave detare”. Drejtori ekzekutiv i …
Monitoring grupi Ulqin (MogUl) dhe MANS-i kanë prezantuar sot në hotelin “Mediteran” raportet e veta për “Menaxhimin e të mirave detare”. Drejtori ekzekutiv i …

Klan Kosova: MYSAFIR MUNIB ABAZI – SI E KALOI ULQINI SEZONIN VEROR

Abazoviq: FILLON KTHIMI I PRONAVE QYTETARËVE TË ULQINIT NË VALDANOS

TV Ul-info: GJELOSH GJOKAJ – “BABAI” I GRAFIKËS MODERNE

Themelohet Klaster i Bujqëve të Malit të Zi: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET NËNKRYETAR
Themelohet Klaster i Bujqëve të Malit të Zi: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET NËNKRYETAR

Në Dhomën e Tregtisë së Malit të Zi u mbajt Kuvendi Themelues i Klasterit të Prodhuesve Bujqësor nga Mali i Zi. Në Kuvendin themelues morën pjesë përfaqësuesit nga të gjitha komunat e Malit të Zi, ndërsa

Të dielën në Katërkollë: MBRËMJE PËRKUJTIMORE KUSHTUAR DRITAN KURTIT
Të dielën në Katërkollë: MBRËMJE PËRKUJTIMORE KUSHTUAR DRITAN KURTIT

Me rastin e njëvjetorit të vdekjes së kryetarit të saj Dritan Kurti, Shoqata “Ora” do të organizojë mbrëmjen përkujtimore “Një vit pa Dritanin”. Në kuadër të mbrëmjes përkujtimore do të shfaqet filmi dokumentar

Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!
Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!

“Me kënaqësi dhe lumturi hyj në Valdanos”, deklaroi kryetari i Këshillit Komunal të Lëvizjes Qytetare URA Omer Bajraktari. Ai tha që padrejtësia shumëdekadëshe më në fund po përmirësohet. “Si

BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT
BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT

I rrethuar nga fabrika dhe magazina të braktisura, gazetari i Ulqinit Mustafa Canka diskuton për zogjtë me një çift të moshuar gjerman në kriporet dikur të famshme të këtij qyteti bregdetar malazez. Me

Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”
Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”

Në kuadër të fushatës ULtra Green, të dielën, më 24 tetor 2021, në periudhën nga ora 11:00-15:00, në Ranë do të organizohet prezantimi i aktivitetet dhe shpërndarja e broshurave. Në orën 13:00, gazetarëve