Lajme nga kategoria

Sociale

Në Qendër për kulturë të martën me rastin e festës më të madhe kombëtare shqiptare, Ditës së flamurit, është organizuar koncerti simfonik nga Tirana. …
Në Qendër për kulturë të martën me rastin e festës më të madhe kombëtare shqiptare, Ditës së flamurit, është organizuar koncerti simfonik nga Tirana. …
Inspekcioni për mbrojtjen e mjedisit ka filluar dje prishjen e objekteve pa leje në Bunë, shkruan “Vijesti”. Në shënjestër të inspektorëve janë tetë shtëpiza …
Inspekcioni për mbrojtjen e mjedisit ka filluar dje prishjen e objekteve pa leje në Bunë, shkruan “Vijesti”. Në shënjestër të inspektorëve janë tetë shtëpiza …
Shkolla më e vjetër fillore në Ulqin “Boshko Strugar” shënon edhe këtë vit trend të rënies kur bëhet fjalë për regjistrimin e nxënësve. Momentalisht …
Shkolla më e vjetër fillore në Ulqin “Boshko Strugar” shënon edhe këtë vit trend të rënies kur bëhet fjalë për regjistrimin e nxënësve. Momentalisht …
Në hapësirën tek Qendra për kulturë anëtarët e shoqatës Prindërit, si dhe qytetarët dhe fëmijët nga Ulqini, kanë vizatuar të shtunën simbolet argëtuese-edukuese në …
Në hapësirën tek Qendra për kulturë anëtarët e shoqatës Prindërit, si dhe qytetarët dhe fëmijët nga Ulqini, kanë vizatuar të shtunën simbolet argëtuese-edukuese në …
Në Galerinë e Qendrës kulturore në Ulqin të shtunën në mbrëmje OJQ “Horizonti I ri” organizoi ekspozitën “Ulqini – qyteti i të rinjve”. Ishin …
Në Galerinë e Qendrës kulturore në Ulqin të shtunën në mbrëmje OJQ “Horizonti I ri” organizoi ekspozitën “Ulqini – qyteti i të rinjve”. Ishin …

Klan Kosova: MYSAFIR MUNIB ABAZI – SI E KALOI ULQINI SEZONIN VEROR

Abazoviq: FILLON KTHIMI I PRONAVE QYTETARËVE TË ULQINIT NË VALDANOS

TV Ul-info: GJELOSH GJOKAJ – “BABAI” I GRAFIKËS MODERNE

Themelohet Klaster i Bujqëve të Malit të Zi: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET NËNKRYETAR
Themelohet Klaster i Bujqëve të Malit të Zi: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET NËNKRYETAR

Në Dhomën e Tregtisë së Malit të Zi u mbajt Kuvendi Themelues i Klasterit të Prodhuesve Bujqësor nga Mali i Zi. Në Kuvendin themelues morën pjesë përfaqësuesit nga të gjitha komunat e Malit të Zi, ndërsa

Të dielën në Katërkollë: MBRËMJE PËRKUJTIMORE KUSHTUAR DRITAN KURTIT
Të dielën në Katërkollë: MBRËMJE PËRKUJTIMORE KUSHTUAR DRITAN KURTIT

Me rastin e njëvjetorit të vdekjes së kryetarit të saj Dritan Kurti, Shoqata “Ora” do të organizojë mbrëmjen përkujtimore “Një vit pa Dritanin”. Në kuadër të mbrëmjes përkujtimore do të shfaqet filmi dokumentar

Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!
Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!

“Me kënaqësi dhe lumturi hyj në Valdanos”, deklaroi kryetari i Këshillit Komunal të Lëvizjes Qytetare URA Omer Bajraktari. Ai tha që padrejtësia shumëdekadëshe më në fund po përmirësohet. “Si

BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT
BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT

I rrethuar nga fabrika dhe magazina të braktisura, gazetari i Ulqinit Mustafa Canka diskuton për zogjtë me një çift të moshuar gjerman në kriporet dikur të famshme të këtij qyteti bregdetar malazez. Me

Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”
Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”

Në kuadër të fushatës ULtra Green, të dielën, më 24 tetor 2021, në periudhën nga ora 11:00-15:00, në Ranë do të organizohet prezantimi i aktivitetet dhe shpërndarja e broshurave. Në orën 13:00, gazetarëve