Lajme nga kategoria

Sport

Qëllimi i konkursit është hartimi i zgjidhjes konceptuale arkitektonike për hapësirë ​​të destinuar për sport dhe rekreacion në parcelat urbanistike UP 14 dhe UP …
Qëllimi i konkursit është hartimi i zgjidhjes konceptuale arkitektonike për hapësirë ​​të destinuar për sport dhe rekreacion në parcelat urbanistike UP 14 dhe UP …
Kam nderin dhe kënaqësinë e veçantë që më është dhënë mundësia t’ju përshëndes në këtë koktej , në këtë tubim të bukur të punëtorëve …
Kam nderin dhe kënaqësinë e veçantë që më është dhënë mundësia t’ju përshëndes në këtë koktej , në këtë tubim të bukur të punëtorëve …
Përfundimi i vitit 2022. Përfundoj edhe një vit shumë i sukseshëm për sportin e Taekwondo-së Ulqini. Klubi i Taekwondo-së Ulqini gjatë vitit 2022 mori …
Përfundimi i vitit 2022. Përfundoj edhe një vit shumë i sukseshëm për sportin e Taekwondo-së Ulqini. Klubi i Taekwondo-së Ulqini gjatë vitit 2022 mori …
Gjatë këtij vikendi me datë 03-04.12.2022 në qytetin e Durrësit është duke u mbajtë kampionati Ballkanik në sportin olimpik të Taekwondo-së. Ky aktivitet i …
Gjatë këtij vikendi me datë 03-04.12.2022 në qytetin e Durrësit është duke u mbajtë kampionati Ballkanik në sportin olimpik të Taekwondo-së. Ky aktivitet i …
Me rastin e promovimit të librit “Ivan Gudelj-Rrëfimi i Hajdukut” (Ivan Gudelj -Hajduçka Priça) nga autori Blazh Duplançiq dhe filmi dokumentar “Loja e Ivanit” …
Me rastin e promovimit të librit “Ivan Gudelj-Rrëfimi i Hajdukut” (Ivan Gudelj -Hajduçka Priça) nga autori Blazh Duplançiq dhe filmi dokumentar “Loja e Ivanit” …
Në Rumani në qytetin e Bukureshtit u mbajtë Kampionati Europian për fëmijë. Malin e Zi e përfaqësuan edhe 4 sportist nga qyteti jon i …
Në Rumani në qytetin e Bukureshtit u mbajtë Kampionati Europian për fëmijë. Malin e Zi e përfaqësuan edhe 4 sportist nga qyteti jon i …
Futbollistët e “Otrant Olimpikut” kanë arritur të dielën fitoren e parë në Ligën e Dytë të Malit të Zi. Skuadra “Berana” është mposhtur me …
Futbollistët e “Otrant Olimpikut” kanë arritur të dielën fitoren e parë në Ligën e Dytë të Malit të Zi. Skuadra “Berana” është mposhtur me …
Gjatë vikendit me datë 15-16.10.2022 në Podgoricë është duke u mbajtur turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të taekwondo-së “Montenegro Podgorica open 2022” i nivelit …
Gjatë vikendit me datë 15-16.10.2022 në Podgoricë është duke u mbajtur turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të taekwondo-së “Montenegro Podgorica open 2022” i nivelit …
Rikonstruksioni i “Mediteranit”: VILA E RE LUKSOZE ME DY PISHINA DERI NE MAJ
Rikonstruksioni i “Mediteranit”: VILA E RE LUKSOZE ME DY PISHINA DERI NE MAJ

Kompania “Becovic Management Group” është duke punuar në rikonstruksionin e hotelit të saj “Mediteran”. Siç theksohet, deri në maj të këtij viti do të përfundojnë punimet për ndërtimin e “Ville Version”,

Ulqin: ABAZOVIQI PARALAJMËRON SË SHPJETI PERFUNDIMIN E ADAPTIMIT TË URGJENCËS
Ulqin: ABAZOVIQI PARALAJMËRON SË SHPJETI PERFUNDIMIN E ADAPTIMIT TË URGJENCËS

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq bëri të ditur që së shpejti pritet të përfundojë adaptimi dhe rindërtimi i Urgjencës në Ulqin. Sipas tij, kjo dinamikë është është dakorduar të hënën në një bisedë

Botime të reja: “NË HORIZONT” E VALBONA BAJRIT
Botime të reja: “NË HORIZONT” E VALBONA BAJRIT

“Në horizont” është libri më i ri i autores Valbona Bajri. Vet titulli “Në horizont” jep të kuptojmë se libri trajton tema me motive nga më të ndryshmet si: të natyrës, patriotike,

Insider.com: DRITAN ABAZOVIQ UDHËHEQËSI MË I RI SHTETËROR NË EVROPË, I TRETI NË BOTË
Insider.com: DRITAN ABAZOVIQ UDHËHEQËSI MË I RI SHTETËROR NË EVROPË, I TRETI NË BOTË

Publikimi global i lajmeve Insider.com publikoi një listë të renditjes së liderëve shtetëror më të rinj në botë, të renditur sipas moshës. Në atë listë, kryeministri Dritan Abazoviq (37) është në vendin

Pasojat e reshjeve të shumta: DISA PJESË TË ULQINIT NËN UJË
Pasojat e reshjeve të shumta: DISA PJESË TË ULQINIT NËN UJË

Shiu që ka rënë pa kursim ditët e fundit ka bërë që një pjesë e Ulqinit të jetë nën ujë. Kjo vlen veçanërisht për Adën dhe një pjesë të Shtojit, ku uji ka hyrë në disa objekte banimi. Niveli i ujit në