Lajme nga kategoria

Sport

Gjatë vikendin me datë 21-22.08.2021 në ishullin e Korçulles u mbajtë turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së, për të dy disciplinat, ndeshje dhe …
Gjatë vikendin me datë 21-22.08.2021 në ishullin e Korçulles u mbajtë turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së, për të dy disciplinat, ndeshje dhe …
Të shtunën me datë 29.05.2021 në Ulqin u mbajt turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së për të dy disiplinat (ndeshje dhe forma). Në …
Të shtunën me datë 29.05.2021 në Ulqin u mbajt turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së për të dy disiplinat (ndeshje dhe forma). Në …
Të shtunën me datë 22.05.2021 në qytetin e Nishit u mbajtë turneu ndërkombëtar në sportin e Taekwondo-së. Ky aktivitet sportiv mblodhi gjithësejt 870 sportist, …
Të shtunën me datë 22.05.2021 në qytetin e Nishit u mbajtë turneu ndërkombëtar në sportin e Taekwondo-së. Ky aktivitet sportiv mblodhi gjithësejt 870 sportist, …
Gjatë vikendit në Vrshac, Serbi u mbajt turneu ndërkombëtar në sportin olimpik te Taekwondo-së, sipas rregullave të covid-protokolit. Në këtë aktivitet të Taekwondo-së u …
Gjatë vikendit në Vrshac, Serbi u mbajt turneu ndërkombëtar në sportin olimpik te Taekwondo-së, sipas rregullave të covid-protokolit. Në këtë aktivitet të Taekwondo-së u …

Abazoviq: FILLON KTHIMI I PRONAVE QYTETARËVE TË ULQINIT NË VALDANOS

TV Ul-info: GJELOSH GJOKAJ – “BABAI” I GRAFIKËS MODERNE

TV Ul-info: GJENDJA EPIDEMIOLOGJIKE NË KRAJË PËR MOMENTIN ËSHTË STABILE

Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!
Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!

“Me kënaqësi dhe lumturi hyjë në Valdanos”, deklaroi kryetari i Këshillit Komunal të Lëvizjes Qytetare URA Omer Bajraktari. Ai tha që padrejtësia shumëdekadëshe më në fund po përmirësohet.

BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT
BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT

I rrethuar nga fabrika dhe magazina të braktisura, gazetari i Ulqinit Mustafa Canka diskuton për zogjtë me një çift të moshuar gjerman në kriporet dikur të famshme të këtij qyteti bregdetar malazez. Me

Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”
Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”

Në kuadër të fushatës ULtra Green, të dielën, më 24 tetor 2021, në periudhën nga ora 11:00-15:00, në Ranë do të organizohet prezantimi i aktivitetet dhe shpërndarja e broshurave. Në orën 13:00, gazetarëve

Shkarkimet dhe emërimet në Drejtorinë e të Ardhurave dhe Doganave: PAS ULQINAKUT VJEN ULQINAKJA
Shkarkimet dhe emërimet në Drejtorinë e të Ardhurave dhe Doganave: PAS ULQINAKUT VJEN ULQINAKJA

Qeveria e Malit të Zi në mbledhjen e djeshme elektronike ka shkarkuar nga detyra ushtruesin e detyrës së drejtorit të Drejtorisë së të Ardhurave dhe Doganave, Mr. Aleksandar Damjanoviq. Ai gjatë gjashtë

Njujork: ABAZOVIQ ME PËRFAQËSUESIT E DIASPORËS TONË NË AMERIKË
Njujork: ABAZOVIQ ME PËRFAQËSUESIT E DIASPORËS TONË NË AMERIKË

Nënkryetari i Qeverisë së Malit të Zi Dritan Abazoviq dhe ministri i punëve të jashtme Gjorgje Radulloviq janë pritur përzemërsisht në Njujork nga diaspora jonë e cila kryesisht përbëhet nga qytetarët